Hoppa till sidans innehåll

Seriespelet är över för denna säsong

2018-04-09 17:34
Samtliga Spårvägen lag presterade bra under helgen.
  • Uppdaterad: 2018-04-09 17:34

Nu är serien för division1-3 över för denna gång. Våra tre lag har kämpat på riktigt bra under den gångna säsongen.

 

Div 1

För det sista sammandraget så stod Sollentunna som arrangörer. Laget hade två lagmatcher på schemat. Den första matchen var mot Borlänge. Där vinner laget med 5-3 efter en hård avslutande mixed match. I den andra matchen stod Täby som motståndare. Där blev det lite tyngre för vårat tappra lag. De förlorade matchen med 2-6. Denna säsong slutar laget på en fjärde plats.

Spelare: Oliver Hjelm, Thomas Csiffary, Alexander Nordstöm, Oskar Lundqvist, Daniel Collin, Ann Elfqvist , Linda Bjerneling, Lina Cao Zhang.

Lagledare: Thomas Csiffary

Mer inforamtion om division1 ser ni HÄR!

 

Div 2

Spårvägens tredjelag fick denna gång avsluta säsongen på hemmaplan i Enskede Rackethall. Laget hade två lagmatcher på schemat. Tjejsidan i sista sammandraget bestod utav tre debutanter som troligen är bland de yngsta spelarna som har deltagit i division2 under säsongen. Där den yngsta var elva år. Men det stoppade inte tjejerna från att visa hur duktiga de är och tillförde enormt till laget under matcherna. I den första matchen stod Norrköping som motståndare. Där vinner laget med 7-1 i matcher. I den andra matchen var Botkyrka/Ekerö motståndare. Där vinner laget med 5-3 efter flera hårda och jämna matcher. Denna säsong slutar laget på en tredje plats.

Spelare: Elias Andersson, Anton Hultman, Erik Ferenius, Osvald Svenaeus, Svante Sandblom, Celine Daher, Rebecka Nienkerk, Ebba Holmström.

Lagledare: Robin Lundgren

Mer inforamtion om divisionser ni HÄR!

 

Div 3

Fjärde laget avslutade säsongen med att spela i Badminton stadion på södermalm. Laget hade två matcher på schemat. Men den första matchen blev en vinst med 8-0 på walkover. Så laget fick endast spela en match. Den matchen blev mot Sundbyberg och laget vann med 5-3, efter starka prestationer i herrsinglarna. Denna säsong slutade laget på en andra plats.

Spelare: Oliver Edholm, Theodor Hylander, Otto Henningsson, Victor Wong, Daniel Skott, Julia Rosengren, Alexandra Goede.

Lagledare: Mats Persson

Mer inforamtion om division3 ser ni HÄR!

Skribent: Robin Lundgren

VI STÖDJER SPÅRVÄGEN BADMINTON

 

Advania logotyp

 

Logga IDAB


 Lorenzon & Manheimer logotyp


logo driftautomatik

 

Logga INTEK +tel&mail 100mm


logga Södermalms trädgårdsmaskiner

 

JBR Bygg


enskede_rackethall

Postadress:
Spårvägens BMF - Badminton
Enskede Rackethall, Sockenvägen 290
12040 Årsta

Besöksadress:
Sockenvägen 290
12040 Årsta

Kontakt:
Tel: +46704184899
E-post: This is a mailto link

Se all info