Våran egen reseplanerare - Spårvägens BMF - Badminton - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Våran egen reseplanerare

2018-06-19 19:13
I dag får vi veta mer om styrelsemedlemmen Liselotte, en klippa på att boka de flesta av Spårvägens resor.
  • Uppdaterad: 2018-06-19 19:18

Första gången jag kom i kontakt med Spårvägen Badmintion var för ca 15 år sedan när min äldsta son var i Rackehallen med sitt fritids för att prova på sporten. Under dessa år som jag fått följa klubben har den utvecklats enormt både på och utanför planen, vilket är jätteroligt.

Äldsta sonen Adam slutade spela badminton och valde fotbollen i 12-års åldern. Lillebror Hannes hade då även han börjat spela badminton i Spårvägen, vilket han fortfarande gör.

Jag tycker att Spårvägen Badminton har en fantasisk bredd i sin verksamhet där alla är välkomna att vara med ung som gammal. Vi erbjuder en verksamhet både för den som vill satsa fullt ut på sporten och den som vill spela på en lägre nivå, detta tycker jag är vår styrka.

Jag spelar inte själv badminton men tycker mycket om träning i andra former, t ex löpning och gympa.

Innan jag blev invald i Spårvägens styrelse har jag under många år hjälpt till med att boka de resor som klubben gör runt om i Sverige. Ett roligt sätt att få hjälpa till samt att man får insikt i hur mycket vår klubb reser runt i landet och tävlar och vilken enorm bredd vi har.

Jag är ekonom och hoppas kunna bidra med min kunskap inom detta område.

Hur vill du att Spårvägen badminton ser ut som klubb om fem år?

Min förhoppning är att vi forsätter ha samma fina utveckling inom klubben med både bredd och elitsatsning. Att vi då fått fler bantider så att vi kan erbjuda alla som vill att få vara med och spela i Spårvägen Badminton.

Om Liselotte:

Ålder: 48 år

Så länge har jag suttit i styrelsen: Ny i styrelsen sedan hösten 2017

Då slog jag min första badmintonboll: På mina föräldrars sommarställe i unga år. Nuförtiden överlämnar jag badmintonspelet till de som kan och ägnar mig åt att vara en positiv och glad supporter.

Det bästa med badminton: Att man tränar, tävlar och reser tillsammans. Sporten ger kamratskap runt om bland killar och tjejer i Sverige. 

Jobbigaste förlusten: När min äldsta högerhänte son spelade med vänster hand och vann över mig. Väldigt tung förlust för den vinnarskalle jag är, dessutom var det på min födelsedag.

Bästa vinsten: Den väntar jag ännu på.

Häftigaste badmintonupplevelse: Lag-SM U13/U17 våren 2016 som jag var med och arrangerade i Enskede Rackethall. Sedan alla härliga SBL matcher där vår underbara publik hejar fram sin klubb.

 

Läs mer om våran ordförande och övriga styrelsemedlemmar här.

Skribent: Åsa Holmström
Epost: This is a mailto link

VI STÖDJER SPÅRVÄGEN BADMINTON

 

Advania logotyp

 

Logga IDAB


 Lorenzon & Manheimer logotyp


logo driftautomatik

 

Logga INTEK +tel&mail 100mm


logga Södermalms trädgårdsmaskiner

 

JBR Bygg


enskede_rackethall

Postadress:
Spårvägens BMF - Badminton
Enskede Rackethall, Sockenvägen 290
12040 Årsta

Besöksadress:
Sockenvägen 290
12040 Årsta

Kontakt:
Tel: +46704184899
E-post: This is a mailto link

Se all info