Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Fyrisfjädern höll för trycket hemma mot Halmstad. Och Täby gjorde det som krävdes genom ett oavgjort resultat mot Kista. De regerande mästarna från Uppsala och storlaget Täby är därmed klara för SM-finalen 21 april.
 

Serieomgång 6

(2018-03-23 12:00)
Viktig information om sammandragens genomförande! Bollar
 
Timmarna före Lag SM-finalen i IFU Arena hålls en Best on Court-kurs med konceptets grundare, Morten Bjergen. Kombinera spännande finalmatcher med kurs under ledning av en av Danmarks mest erfarne klubbtränare.
 
Timmarna före Lag SM-finalen i IFU Arena hålls en Best on Court-kurs med konceptets grundare, Morten Bjergen. Kombinera spännande finalmatcher med kurs under ledning av en av Danmarks mest erfarne klubbtränare.
 

Veteran-SM 2018 i Malmö

(2018-03-23 07:12)
Sveriges främsta veteranspelare gör upp om medaljerna i Malmö till helgen. BMK Aura och Malmö Badmintonklubb bjuder in till tävlingarna där över 200 spelare deltar.
 
Kvalet till SBL kommer att spelas 12-13 maj i Sport Arenan V Frölunda.
 
Svenska Badmintonförbundet, Umeå universitet och Umeå kommun startar i ett samarbete Badmintons kompetenscentrum. BKC riktar sig till spelare på elitnivå som satsar på dubbla karriärer och vill kombinera elitidrottande med studier på universitet.
 
Vi söker nu lokala arrangörer för sommarens åtta regionsläger i region syd, väst, öst och nord.
 
Den första semifinalen mellan Halmstad och Fyrisfjädern blev en rysare. Efter 3-3 väger det alldeles jämnt inför returen på fredag. Täby däremot tog ett rejält kliv mot finalen genom vinst på bortaplan mot Kista med 5-1.
 
Lördag 21 april avgörs SM-finalen i IFU Arena, Uppsala. Utöver högklassig badminton bjuder Badminton Sweden även in till ett spännande utbildningsprogram där ett seminarium om jämställdhetsarbetet och Vision 40/60 står på schemat.
 
Stockholmslagen har varsin 4-2-seger mot varandra under säsongen. Nu möts Kista och Täby för andra året i rad i en avgörande semifinalserie över två matcher där bästa lag tar sig till SM-final.
 
Halmstad gör sin första semifinal i SBL. Då ställs de mot de regerande svenska mästarna Fyrisfjädern i kampen om en finalplats - en motståndare som årets överraskningslag från Västkusten besegrat en gång tidigare under säsongen.
 
I samband med lag-VM i bordtennis så anordnar Halmstads universitet, Internationella Bordtennisförbundet (ITTF) och Internationella Badmintonförbundet (BWF) en konferens med fokus på utveckling och forskning inom racketsport.
 
Under helgen avgjordes årets SM för U13, U15 och U17. Badminton Sweden gratulerar alla vinnare och tackar Skälderviken, Täby och Spårvägen som arrangerat tävlingarna!
 

U13-SM 2018 by RSL

(2018-03-15 10:30)
I helgen samlas Sveriges bästa U13-spelare i Stockholm för att tävla under SM. Tävlingarna inleds i Enskede Rackethall under fredag och lördag för att sedan flytta till Täby där semifinaler och finaler avgörs.
 

VI STÖDJER SPÅRVÄGEN BADMINTON

 

Advania logotyp 

 

caperio_logo_red kopia

 

Logga IDAB


 Lorenzon & Manheimer logotyp


logo driftautomatik

 

Logga INTEK +tel&mail 100mm


logga Södermalms trädgårdsmaskiner

 

JBR Bygg


enskede_rackethall

Postadress:
Spårvägens BMF - Badminton
Enskede Rackethall, Sockenvägen 290
12040 Årsta

Besöksadress:
Sockenvägen 290
12040 Årsta

Kontakt:
Tel: +46704184899
E-post: kansli@sparvagenbadminton.com

Se all info