Hoppa till sidans innehåll

NY MEDLEM


Du som är ny medlem kan nu tryggt lägga in dina uppgifter här:

Men du GLÖM INTE ATT BETALA FÖRST;

 

MEDLEMSAVGIFTEN för 2018 är;

 

¤ AKTIV BARN t.o.m. 11 år                  250:-

 

¤ AKTIV JUNIOR  från 12 till 18 år      300:-

 

¤ AKTIV SENIOR                                  350:- 

 

¤ STÖD ej rösträtt                                    100:-

 

Rösträtt gäller från det du fyller 15 år.

Du sätter in medlems avgift på plusgiro nr  37 54 74 - 4   Spekeröds Ridklubb eller betala på Swish nummer 123 553 0035 . Om du använder swish är det viktigt att du i meddelanderutan anger medlemsavgift.

 

Det är bra om du angera i mejl ditt namn, adress, tfn och födelsedata – födelse data behövs för registrering på Idrott online för att du skall få din försäkring och tidningen -mejla dina uppgifter till This is a mailto link eller  använd dig av nedan registrering

 

 

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Spekeröds RK - Ridsport
Sandra Henningsson, Hammarberg 885
44296 Kode

Kontakt:
Tel: 0761 - 41 53 47
E-post: This is a mailto link

Se all info