Hoppa till sidans innehåll

Förvara sin jolle på StSS område


"Aktiva jolleseglare som är medlemmar i StSS får gärna ha sina båtar uppställda på anvisad plats, alternativt hyra en privat plats säsongsvis under jolleställen på bryggan.

Jollar kan förvaras på bryggan och på gräsplanen. Privata båtar får ej placeras utan speciellt tillstånd i sjöbodar eller verkstad.

Segel, mast och bom får placeras i speciella ställ i sjöbodar om man är aktiv seglare.

Vid anmodan inför större tävlingar skall båtarna flyttas under arrangemanget.

Båtplatserna är ej till för vinterförvaring. Båtplatsen ingår i träningsavgiften för jolleseglare, utom i det fall man önskar hyra en plats under jolleställen."

Det är inte tillåtet att förvara sin jolle på StSS område om man inte seglar den aktivt även om man är medlem. Jollar som dumpas på området kommer att anmälas till polisens hittegodsavdelning och riskerar att forslas bort.

För att hyra plats i jolleställen vänligen anmäl ditt intresse via vårt formulär:

Intresseanmälan jolleställ 2016

Det är idagsläget fler som har anmält intresse för att få plats i jolleställen än det finns platser, vilket vi väljer att betrakta som ett lyxproblem då vi glädjer oss åt att vi har så många aktiva seglare som vill vara med. Det kommer dock ändå att gå att lämna intresseanmälan eftersom saker och ting kan komma att ändras och en plats kan komma att bli ledig. 

Kostnad för att hyra plats i jolleställen 2016 är 200:-. Kravet för att få hyra är att man är medlem, samt att man aktivt tränar vid StSS anläggning. Hyra sker i mån av plats, hyrestagaren kommer efter signering av hyresavtal och verifierad betalning mottaga en bekräftelse samt bli tilldelad ett fack i jollestället.

Uppdaterad: 2016-04-18 17:09
Skribent: Elinore Karlsson

Pressmeddelanden på MyNewsdesk:
Följ Stenungsunds Segelsällskap/Tjörn Runt by COWI

svenska_sjo_banner_

StSS väderlänkar med webbkameror

Postadress:
Stenungsunds SS - Segling
Stenunge Allè 7
44430 Stenungsund

Kontakt:
Tel: +46(0)30367660
E-post: This is a mailto link

Se all info