Hoppa till sidans innehåll
Foto: Gerard Törneman Optimistjollar redo för start

Träna på att tävla


Under glada upptåg och med mycket glädje och gemenskap, tillsammans med fina priser och roliga prisutdelningar kickar vi nu igång årets upplaga av "TRÄNA PÅ ATT TÄVLA 40+"

 

.... och nej.. 40+ betyder inte att man måste ha fyllt 40 för att få ställa upp och vara med. 40+ är målet för antal deltagare. Om vi under en Cup under det här året kommer upp i över 40 deltagare så utlovar vi någon form av extra spektakel. Då kommer vår eminente matchracing seglare tillika nordiska mästare Johnie Berntsson ställa upp som deltagare och förhoppningvis vår fantastiske ordförande Olof Bäckman i varsin optimist bland annat. Tänk bara möjligheten att få chans att slå dessa båda på vattnet!

 

Alla som hanterar de olika segelsätten och sin båt på ett säkert sätt så att man i en pressad situation inte riskerar att skada sig själv eller annan seglare eller båt är välkomna att vara med, i första hand blå seglare och uppåt. Gå gärna in redan nu och anmäl er via Jolleträning 2015. Anmälan kommer också kunna göras på plats på bryggan. Även seglare från andra klubbar och föreningar är varmt välkomna! med eller utan egen båt, vi har möjlighet att för en mindre summa hyra ut båt från klubben.

 

Man är välkommen att ställa upp i båtyperna:

 

Zoom 8

Optimist A - Seglare som är 11 år och uppåt

Optimist B - Seglare under 11 år

Tvåkrona 

 

Lyckas vi charma ett gäng Fevaseglare så är även denna grupp välkommen

 

Träna på att tävla initierades för några säsonger sedan av Christian Svantesson tillsammans med ett gäng föräldrar och har kommit att bli veckans höjdpunkt för våra seglare. Tillsammans med Martin Andersson har han under vintern gjort ett digert arbete med att jaga sponsorer och planera årets upplaga som vi nu alla ser fram emot.

 

Uppdaterad: 2016-06-08 00:28
Skribent: Elinore Karlsson

Pressmeddelanden på MyNewsdesk:
Följ Stenungsunds Segelsällskap/Tjörn Runt by COWI

svenska_sjo_banner_

StSS väderlänkar med webbkameror

Postadress:
Stenungsunds SS - Segling
Stenunge Allè 7
44430 Stenungsund

Kontakt:
Tel: +46(0)30367660
E-post: This is a mailto link

Se all info