Hoppa till sidans innehåll

Förvara sin jolle på StSS område


"Aktiva jolleseglare som är medlemmar i StSS får gärna ha sina båtar uppställda på anvisad plats, alternativt hyra en privat plats säsongsvis under jolleställen på bryggan.

Jollar kan förvaras på bryggan och på gräsplanen. Privata båtar får ej placeras utan speciellt tillstånd i sjöbodar eller verkstad.

Segel, mast och bom får placeras i speciella ställ i sjöbodar om man är aktiv seglare.

Vid anmodan inför större tävlingar skall båtarna flyttas under arrangemanget.

Båtplatserna är ej till för vinterförvaring. Båtplatsen ingår i träningsavgiften för jolleseglare, utom i det fall man önskar hyra en plats under jolleställen."

Det är inte tillåtet att förvara sin jolle på StSS område om man inte seglar den aktivt även om man är medlem. Jollar som dumpas på området kommer att anmälas till polisens hittegodsavdelning och riskerar att forslas bort.

För att hyra plats i jolleställen vänligen anmäl ditt intresse via vårt formulär:

Intresseanmälan jolleställ 2017

Kostnad för att hyra plats i jolleställen 2017 är 200:-. Kravet för att få hyra är att man är medlem, samt att man aktivt tränar vid StSS anläggning. Hyra sker i mån av plats, hyrestagaren kommer efter verifierad betalning mottaga en bekräftelse samt bli tilldelad ett fack i jollestället.

 

OBS! "kvarglömda jollar " (det vill säga jollar som lämnas på klubben av passiva seglare där vi inte känner till vem som är ägare) lämnas till polisens hittegodsavdelning och tillfaller klubben om de inte hämtas ut innan tidsfristen går ut. 

Uppdaterad: 13 AUG 2017 20:44
Skribent: Elinore Karlsson

Pressmeddelanden på MyNewsdesk:
Följ Stenungsunds Segelsällskap/Tjörn Runt by COWI

svenska_sjo_banner_

StSS väderlänkar med webbkameror

Postadress:
Stenungsunds SS - Segling
Stenunge Allè 7
44430 Stenungsund

Kontakt:
Tel: +46(0)30367660
E-post: This is a mailto link

Se all info