Hoppa till sidans innehåll

Anmälan och Inbjudan


I år lämnar vi namnen Stora och Lilla banan.

Tjörn Runt Coastal rundar Hätteberget och därefter  Dynan och Pynten rundas om styrbord.

Tjörn Runt Classic blir den traditionella banan närmast Tjörn.

För att göra det möjligt för fler att delta i Tjörn Runt by COWI öppnar vi nu upp en Cruising klass för deltagare utan mätbrev eller som saknar medlemskap i en segelklubb. Klassen har en egen inbjudan och anmälan. I Crusing-klassen beräknas en en korrigerad tid utifrån ett handikapptal, men tiderna räknas inte in i totalresultet.

Datum: 19 augusti 2017

Klasser: Kölbåt SRS, sportbåt och flerskrov

Tävlingsledare: Anders Torén

Seglingsledare: Joakim Kling

Visa vilka som seglar med som din besättning! Vi har utvecklat anmälan så att du kan registrera din besättning. Har du redan anmält dig? Gå in i deltagarlistan, använd redigerarknappen, ange lösenordet du fick i mejlet när du anmälde dig och komplettera anmälan. 

Anmälan kan göras via webben och vara Stenungsunds Segelsällskap till handa senast den 14 augusti 2017. Webbanmälan är nu stängd och det är inte möjligt med sista-minuten anmälan.

Deltagande båtar skall finnas med i SRS tabellen eller ha ett eget giltigt SRS mätbrev utfärdat av SSF 2017. Mätbrev från 2016 och äldre måste förnyas. Mätbrev skall finnas tillgängligt på SSF:s hemsida, senast den 15 augusti 2017 kl. 18.00. Observera att SSFs handläggningstid för mätbrev är minst 10 dagar.

Anmälningsavgiften är beroende av vilket SRS tal din båt har i grundstandard:

SRS-tal

Anmälningsavgift till 2017-08-14

från             - 0,869

SEK 440 kr

från 0,870 - 0,939

SEK 660 kr

från 0,940 - 0,999

SEK 770kr

Från 1,000 - 1,059

SEK 880kr

Från 1,060 -

SEK 1 100 kr

Flerskrovsbåtar upp till 1,649

SEK 440 kr

Flerskrovsbåtar från 1,650 -

SEK 880 kr

Cruising (båtar som ej har SRS eller mätbrev) anmälan via egen länk

SEK 500 kr

Ingen SRS-gränserna för de olika banorna. Det innebär att båtar med SRS eller mätbrev kan välja Tjörn Runt Classic (den traditionella banan närmast Tjörn) eller Tjörn Runt Coastal (rundar Hätteberget och Dynan och Pynten). Båtar som startar som Cruising seglar Tjörn Runt Classic.

Lagtävling Tjörn Runt

Tre båtar från samma klubb i tre olika startgrupper kan anmäla sig till Lagtävlingen. Det är självklart möjligt att anmäla flera lag från samma klubb. Anmälan gör du på i samband med registreringen i tävlingskansliet den 19 augusti. Kostnad för Lagtävlingen är 300 kr för hela laget. Vandringspris och glaspriser till de tre främsta klubblagen.

Länk till Inbjudan Tjörn Runt by COWI (förenklad broschyr pdf)

Länk till Inbjudan Tjörn Runt by COWI 2017 (pdf)

Länk till Inbjudan Tjörn Runt by COWI Crusing (pdf)

Länk till Deltagarlista Tjörn Runt by COWI Classic och Coastal 2017

Länk till Deltagarlista Tjörn Runt by COWI Cruising 2017

Betalning

Om du betalar från utlandet måste du kontrollera att du har betalt alla kostnader så att de inte belastas Stenungsunds Segelsällskap.

Om du betalar med kort: Tänk på att du kanske måste ansluta/administrera ditt kort till Verified by Visa/Master Card SecureCode för att kunna göra kortbetalning.

Du kan betala anmälningsavgiften på två sätt:

1) Direktbankbetalning

Du har möjlighet att välja Swedbank eller Handelsbanken om det är dessa banker du använder som Internetbank. Du slussas direkt in till din Internetbank och betalar anmälningsavgiften på samma sätt som du betalar dina räkningar.

2) Kortbetalningar

Här kan du använda dig av ditt VISA, Master Card eller Diners kort och betala anmälningsavgiften genom att ange kortnummer och CV-kod.

Vi ser helst att du betalar din anmälningsavgift på något av dessa sätt. För er som ändå vill betala via bankgiro är det nr 5614-6558 ange då referens nr. Anmälningsavgiften skall vara oss till handa senast 14 augusti. 

De uppgifter du anger kommer att användas i administrationen av tävlingen. De uppgifter som publiceras på hemsidan är endast namn, båtklass, segelnummer och klubb. StSS och Tjörn Runt by COWI har avtal med sponsorer öppnat upp för möjligheten att använda deltagarnas adressuppgifter för reklamutskick.
Uppdaterad: 2017-08-15 14:36
Skribent: Carin Kling

Pressmeddelanden på MyNewsdesk:
Följ Stenungsunds Segelsällskap/Tjörn Runt by COWI

svenska_sjo_banner_

StSS väderlänkar med webbkameror

Postadress:
Stenungsunds SS - Segling
Stenunge Allè 7
44430 Stenungsund

Kontakt:
Tel: +46(0)30367660
E-post: This is a mailto link

Se all info