Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Svenska Skyttesportförbundet kallar till årsmöte söndag den 27 maj 2018. Årsmötet hålls på Clarion Hotell Arlanda Airport, Stockholm.
 
Utmärkelsetecknet Stora skyttars märke tilldelas svenska skyttar som gjort framstående skytteprestationer. Nu är det dags att ansöka eller nominera om märket efter 2017 års tävlingsinsatser.
 

Nominera din kandidat!

(2018-01-05 18:59)
SvSF:s valberedning arbetar med nomineringar till förbundsmötet i maj. Det är viktigt att medlemmarna i förbundet engagerar sig med kandidatnomineringar, så att vi får den styrelse som vi önskar och förbundet behöver. Detsamma gäller valberedningen.
 
Fyra unga skyttar får stipendium från Karl Arvid Norlins Ungdomsfond för 2017. Det är Isabelle Johansson i gevär, Andreas Bergström i viltmål, Alfred Hellström i lerduva och Michaela Jansson i pistol.
 
Vi inleder året med en nyhet om nya funktioner som släppts i Skyttesportförbundets tävlingskalender. Nu kan sektionerna lägga upp ranking, serier och klassificering.
 

Kansliet julstängt

(2017-12-21 16:16)
Kansliet har julstängt från och med den 22 december och vi öppnar igen den 8 januari 2018. Under denna tid får ni gärna maila oss på This is a mailto link så svarar vi på ditt mail i efterhand. Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År!
 
Nästa år fortsätter vi med våra föreningsträffar. Den 24 februari kommer SvSF till Blekinge och då vill vi träffa just din förening!
 
Svenska Skyttesportförbundet önskar alla skyttar, vänner, medlemmar och samarbetspartners en Fröjdefull Jul och ett Gott Nytt År!
 

Här börjar julen!

(2017-12-18 17:00)
Som en del i Svenska Skyttesportförbundets samarbete med Folkspel gör SvSF en liten reklampuff för Bingolottos traditionella uppesittarkväll lördag den 23 december.
 
Nu är det dags att årsrapportera föreningens år 2017. Årsrapporten ska skickas in, i IdrottOnline, senast den 31 december 2017.
 
ISSF har nyligen beslutat alla utöka antalet skott för damer och damjuniorer, så att alla skjuter lika många oavsett kön i de olympiska disciplinerna.
 
I dagarna landar 2017 års sista Svensk Skyttesport-magasin hemma hos dig med tävlingslicens, du prenumerant samt hos er föreningar. Vi önskar er en skön stunds läsning!
 
Då är det hög tid att betala din tävlingslicens om du inte redan gjort det. Om du tänker betala via bankgiro måste betalningen vara gjord senast på torsdag den 14 december för att den ska hinna registreras innan jul.
 
Den 25–26 november genomförde Svenska Skyttesportförbundet sitt skytteforum på hotell Best Western Sthlm Bromma. Skytteforum är ett årligt återkommande möte där representanter från varje distrikt deltar.
 
Det kan vara svårt att få in alla tävlingar, läger och utbildningar i kalendern. Varför inte försöka att kombinera flera saker på samma helg för att för att få ut mesta möjliga av den?
 

Postadress:
Stockholms Luftjaktskytteförening - Skyttesport
c/o Peter Allvén, Trollesundsvägen 52
12432 Bandhagen

Kontakt:
Tel: +46 (0)70 683 8144
E-post: This is a mailto link

Se all info