Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


 
En spännande söndag väntar Gymnastikombudsmannen Calle Myrsell som ska medverka på två event under dagen.
 
Helgen den 3-4 mars träffades deltagarna i utbildningssatsningen Unga utmanar, som ska ge verktyg för unga organisationsledare kring ledarskap och inflytande i föreningsverksamheten.
 
Under 2017 har behovet av en nationell kommitté formaliserats och en nätverksträff arrangerats för regionskonsulenter och aktiva personer inom nätverket för Alla kan gympa.
 
Nu är det klart vilka gymnaster som kommer tävla på EM i trampolin och DMT. Mästerskapet går i Baku i Azerbajdzjan den 12-15 april och Sverige skickar elva gymnaster.
 
Efter den första tävlingsdagen under NM i rytmisk gymnastik stod det klart att det svenska laget tog en bronsmedalj i den individuella klassen. Cassandra Pettersson stod för den främsta svenska placeringen genom sin sjundeplats.
 
Gymnastikförbundets nationella kansli, som är placerat i nya fräscha lokaler på Södermalm i Stockholm, söker tre nya stjärnor inom områdena administration, anläggningar och produktionsledning av utbildningsmaterial.
 

Ny kurs: Alla kan gympa

(2018-02-21 08:29)
Under våren har ett författarteam påbörjat manusarbetet för en helt ny kurs för Alla kan gympa.
 
Nu har vi öppnat anmälan till Förbundsmötet 2018. Här finns även hålltiderna för mötet och inom kort också alla handlingar som är kopplade till Förbundsmötet.
 
Vi vill påminna om att skicka er föreningsrapport till Gymnastikförbundet, för perioden 1/1 – 31/12 2017, som är underlag för medlemsavgiften 2018.
 
 

GF Näset växer

(2018-02-14 12:06)
- År 2010 var vi cirka 200 medlemmar och nu åtta år senare är vi nästan 530 medlemmar och har ökat antalet barn- och ungdomsgrupper rejält, inleder Cecilia Thulin, ordförande i föreningen.
 
2016 gick den första turen med redskap och dräkter till Bosnien-Hercegovina och gymnastikföreningen i Tuzla. Nu planeras den andra turen. Läs mer om utbytesprojektet nedan.
 
Det närmar sig NM i Rytmisk Gymnastik i Norge och kvalprocessen är nu avslutad. Nedan presenteras det uttagna NM-laget som kommer representera Sverige i Asker (Norge) den 3-4 mars. Grattis och Lycka till!
 

Problem med hemsidan

(2018-02-07 09:38)
Just nu har vi tekniska problem på www.gymnastik.se, vilket innebär att vissa sidor inte visas. Vi arbetar på problemet och hoppas på en snabb lösning.
 

Postadress:
Stora Mellösa-Åsbyvikens IF - Gymnastik
Helena Larsson, Åkerbyvägen 14
71572 Stora Mellösa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: gymnastik@smaif.se