Hoppa till sidans innehåll

GDPR - Ny personuppgiftslag

2018-05-22 12:37
Här finns information om hur klubben anpassar sig till den nya lagen som träder i kraft den 25:e maj
  • Uppdaterad: 2018-05-22 12:37

Till alla medlemmar i Stora Wäsby Tennisklubb

Från den 25 maj 2018 kommer hela Europa ha en ny gemensam lag om behandling av personuppgifter: Dataskyddsförordningen. Syftet med den nya lagstiftningen är att stärka skyddet av enskilda personers personuppgifter.

De viktigaste ändringarna i dataskyddsförordningen är att du har rätt att begära rättelse, radering eller tillgång till dina personuppgifter. Du har också rätt att invända mot behandling av personuppgifterna och att begränsa behandlingen av dina personuppgifter.

När behandlingen av dina personuppgifter är baserad på ditt samtycke har du även rätt att närsomhelst ta tillbaka samtycket. Ditt återkallande kommer inte att påverka legaliteten gällande behandling av uppgifterna innan du återkallade ditt samtycke.

Dessutom har du rätt att invända mot behandling av dina personuppgifter för användning till direkt marknadsföring, inklusive målinriktad marknadsföring, och du har rätt att ta del av de personuppgifter som du själv har lämnat, i ett strukturerat, vanligt och maskinläsbart format.

Ny dataskyddspolicy 
Det är viktigt för oss i Stora Wäsby Tennisklubb att skydda våra kunders och användares personuppgifter och följa reglerna i förordningen. Därför har vi uppdaterat vår personuppgiftsspolicy. Du kan läsa hela den uppdaterade versionen via länken nedan.

Personuppgiftspolicyn är relevant för dig, eftersom du har lämnat nödvändiga personuppgifter till Stora Wäsby Tennisklubb.

Observera att dessa ändringar träder i kraft den 25 maj 2018.

Med vänliga hälsningar,

Stora Wäsby Tennisklubb

 

Länk till vår nya personuppgiftspolicy

Skribent: Emil Rosell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stora Wäsby TK - Tennis
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Besöksadress:
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0767-774357
E-post: This is a mailto link

Se all info