Hoppa till sidans innehåll

Seniorträningar


Seniorerna är uppdelade i två träningsgrupper, dels tävlingsspelare och dels motionärer.

 

Tävlingsspelare

Med tävlingsspelare menar vi seniorer som deltar i seriespelet eller i olika tävlingar. Det krävs licens av bordtennisförbundet för att få tävla och därför är sektionsavgiften högre än för motionärer.

Tävlingsspelare får träna på alla seniorträningar. De flesta kommer på måndagsträningarna men några deltar även på söndagsträningarna.

I seriespelet har vi ett lag i division 5 och ett i division 6.

 

Motionärer

Motionärer är seniorer som inte kommer delta på tävlingar eller seriespelet. De tränar endast på söndagar kl. 10.00 - 11.30.

Man behöver inte komma två och två på träningarna utan det är vanligt att man kommer själv och då tränar med någon annan som är där. Vi brukar byta vem man tränar med under träningarna. Om vi blir udda antal som tränar så tar vi ibland fram vår bordtennisrobot, eller så roterar vi vem som får vila. Ibland kör vi matcher - oftast ensetsmatcher och roterar så att alla möter alla.

Vi uppskattar om ni tar fram bord och nät själva samt ställer undan dem efter er. Fråga gärna om ni är osäkra på något. Vi har alltid en representant från klubben på plats.

 

Vi välkomnar nya spelare

Vi tar gärna emot fler spelare, både tävlingsspelare, motionärer och nybörjare. Om du är intresserad att börja spela för Sundbybergs IK, skicka in en intresseanmälan med dina personuppgifter. Vi återkommer vilken dag som är lämplig för provträning.

Följ våra nyheter på Facebook för att se om en träning blir inställd.

 

Uppdaterad: 11 FEB 2018 08:37
Skribent: Andreas Ögren
Epost: Adressen Gömd

Följ våra nyheter på Facebook!
Postadress:
Sundbybergs IK - Bordtennis
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08-281115
Fax: 08-286760
E-post: This is a mailto link

Se all info