Hoppa till sidans innehåll

Ligastart

2017-09-08 18:32
Med stor spänning så ser vi fram emot en ny säsong. Under flera år så har vi fått uppmärksamhet och skriverier i lokaltidningen. Mycket uppskattat.
  • Uppdaterad: 2018-06-05 09:35

Läs artikel i Vi i Sundbyberg

Följ oss gärna i vår strävan att ha en fantastisk rolig säsong med många utmaningar och nya spännande matcher. En hel del nyheter i träningsupplägg, förberedelser och taktik väntar. Vi har lite nya namn i våra laguppställningar som ni säkert kommer att märka. Vi hälsar Mathias Andersson och Albin Wase hjärtligt välkomna till oss. Närmast från Ankaret i Norrtälje. Träningsflitiga och tävlingsflitiga med massor av bowlingkunskaper passar de utmärkt in i gänget. Tillbaka efter ett kortare uppehåll vår fotbolls- och musikvirtuos, Daniel de Frutos eller mera känd som Frutte. Tränat ett helt år men väntat med sin premiär, Anton Lindberg. En noggrann och väldigt passionerad bowlare som kommer bidra med massor.

Damerna vill till Elitserien! Ny tränare Magnus Johnson Jr med landslagsmeriter och med mängder av kunskaper inom toppbowling, kommer att bidra. Amelie Holgersson ansluter från de svenska mästarinnorna, Spader Dam, Helsingborg. Ett mycket spännande nyförvärv.

Nu vill vi att det ska börja.

Lör 9/9 10.00 Sundbybergs IK F - Rudbeck, Sundbyberg

Lör 9/9 10.40 Stureby F1 - Sundbybergs IK H, Högdalen

Lör 9/9 12.00 Sundbyebrgs IK D - Elan, Sundbyberg

Lör 9/9 16.00 AIK - Sundbybergs IK H, Bowlorama

Skribent: sikbowling

 

GMP_transparent

swerom

 

SBGhallenB

 

Sponsorhuset

 

 

följoss

Postadress:
Sundbybergs IK - Bowling
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08-281115
E-post: This is a mailto link

Se all info