Hoppa till sidans innehåll

Myggfritt O-ringen 2017

2017-07-29 23:21
Ännu en härlig O-ringenvecka ligger bakom oss. Värmland bjöd på bättre väder än prognosen, mestadels roliga banor och faktiskt inte en enda mygga.
  • Uppdaterad: 2017-08-01 09:46

Förutom rolig orientering och en massa umgänge med trevliga klubbkamrater gjordes en hel del fina resultat i många åldersklasser.

Rune upprepade fjolårets bedrift och tog en totalseger i H80. Niklas kom på en fin 8:e-plats i H18Elit och 8:a kom även Carina i D55. Kajsa tog en etappseger i D15 och kom 9:a totalt. Även återväxten är hoppfull, då Nova genomförde både inskolningsklass och miniknat under veckan.

Arrangörerna lyckades skjuta på det utlovade ösregnet hela veckan, och banorna och terrängen fick många lovord (utom möjligen sista etappen). Resultatredovisningen däremot lyckades inte alls, eftersom den byggde på en internetlösning och kapaciteten inte räckte till. Men i övrigt var det ett bra arrangemang från Värmlandsklubbarna.

Vår klubbfika var välbesökt varje kväll, och den gröna mössan delades ut för bommar före banan (Martin), hjälmlöpning (Anders), dubbla banor (Nova) och första KM-vinsten (Urban i Spurt-KM). På avslutningskvällen var SIK-middagen den största, roligaste och uthålligaste.

Tack O-ringen, vi ses igen nästa år!

//2016.sikorientering.se/#!album-59

Skribent: Åsa Lindh
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Webbplats Silva.se Facebook @silvaglobal Instagram #silvaglobal

 

ICA Järvastaden

Alewalds.se

Sportcomp.se

Postadress:
Sundbybergs IK - Orientering
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link

Se all info