Hoppa till sidans innehåll

SM-löpare i alla åldrar

2017-11-21 21:29
Under 2017 har SIK Orientering haft inte mindre än elva SM-löpare, allt från D15 till H80. Och många fina resultat dessutom.
  • Uppdaterad: 2017-11-22 08:32

I samband med orienteringssektionens höstmöte passade vi på att fira alla våra SM-löpare med tårta och applåder. 

Under Veteran-SM i september tog våra äldsta SM-deltagare, Rune i H80 och Sonja i D80, flera medaljer av ädel valör. Rune tog guld i sprinten och silver i medel- och långdistans, och Sonja tog ett silver i sprinten. Bengt sprang till sig en hedervärd 7:e-plats i H55 sprint.

Våra juniorer Niklas och Kristoffer har många fina placeringar. I sprint tog sig Kristoffer ända upp på pallen med ett brons. Niklas kom bland annat åtta i medelfinalen, och Kristoffer tog en lika fina åttondeplats i Ultralång.

Jonatan lyckades med en silvermedalj i SkidO-sprinten, och har deltagit både i Ungdoms-SM och H20-laget i SM-stafetten. Till SM-stafetten skickade vi dessutom ett ungdomligt HD21-lag i form av Morgan, Vilde, Kristoffer och Kajsa.

Sist men inte minst åkte tjejligan Tuva, Vilde, Matilda och Kajsa till Ungdoms-SM (ja, Jonatan var med också). Kajsa lyckades kamma hem inte mindre än tre medaljer i form av brons på sprinten och långdistansen, och ett lag-guld med Stockholms förstalag i stafetten. Matilda sprang in på en mycket fin sjätteplats i sprinten och kom även in som femma på förstasträckan i stafetten (laget totalt elva).

Alla SM-löpare lyckades inte ta sig till Motionsgården, men Rune, Niklas, Matilda, Kristoffer och Kajsa var på plats för att få tårta, rosor och presentkort.

Bengt ville inte vara med på bild:

Skribent: Åsa Lindh
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Webbplats Silva.se Facebook @silvaglobal Instagram #silvaglobal

 

ICA Järvastaden

 

Alewalds.se

Postadress:
Sundbybergs IK - Orientering
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link

Se all info