Hoppa till sidans innehåll

Meddelande från valberedningen

2017-07-28 16:28
Inför årsmötet den 28 Augusti
  • Uppdaterad: 2017-07-28 16:30

SSLK styrelse för säsongen 2017-2018

Vi närmar oss ett årsmötet där det ska väljas en ny styrelse för kommande säsong. Varje år väljs halva styrelsen om då man normalt sitter på 2 års mandat. Ordförande sitter ett år i taget. I år behöver vi ny ordförande, kassör, tävlingskommittéordförande och suppleant. Kassörsrollen är formellt samma som tidigare men kommer arbetsmässigt bli lättare då de löpande räkenskaperna läggs ut externt. Utöver styrelsen behöver det fyllas på i kommittéerna och i år är det störst behov i tävlingskommittén, som har ett antal föräldrar vars seniora barn nu slutar.

Som alla vet finns ett jättestort föräldraengagemang i SSLK och tittar man i åkarlistan så har 2/3 åtminstone en förälder engagerad i föreningen i antingen styrelsen, backbolaget, någon av kommittéerna, som bytesmarknadsgeneral eller som tränare. 1/6 av barnen har bägge föräldrarna "uppbokade" och ett antal har parallella uppdrag. Det finns också några som inte har uppdrag men som har haft det under många år. Utöver detta så är alla barnens föräldrar (och i viss mån mor- och farföräldrar) engagerade att hjälpa till på bytesmarknad, vid tävlingar, i kaféet, att köra lift och snökanon.

Vi vet alla att det krävs ett stort engagemang att driva en av Sveriges bästa och största slalomklubbar och engagemanget svetsar samman SSLK. Vi har otroligt många trevliga och drivna föräldrar vilket både är en förutsättning för att utveckla föreningen och är roligt för alla inblandade. Det händer en hel del nu också framförallt med backen där vi har bestämt att investera i en ny lift i barnbacken och förbättrad snökanonkapacitet med 2 nya pumpar och ett antal nya snökanoner.

Valberedningen saknar i dagsläget namn till ovan roller och behöver få in namn på kandidater, skickas till This is a mailto link (070-5091104).   

Valberedningen genom Daniel Solberg

Skribent: Lisa Kjellberg
Epost: Adressen Gömd
Till Sundsvalls slalombackes hemsida
Öppettider & liftkortspriser
 
Webbkamera
 

 
Guldpartners
 
SodraBerget_logga
 
 
sundsvallstidning16x130
  
    sca2
 
sweco_199864272
 
LFY_farg
 
Silverpartners
 
 

Handelsbanken_logo

XL-bygg-fresks

ICA Maxi reklam 2015

Bronspartners

ica-nara-logotyp

Bergsgatan

 
vasa
 
PwC_4färg..
 

 

grasroten_250x120

 

ullmax

Postadress:
Sundsvalls SLK - Skidor
Sundsvalls SLK, Mogatan 60
85460 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info