Hoppa till sidans innehåll

Sponsorjakten


Delta i sponsorjakten - den viktigaste tävlingen i vinter! 

För att vi ska kunna ha vår backe öppen, för att vi ska kunna ha träningar och tävlingar och för att vi ska kunna erbjuda alla ungdomar möjligheten att hänge sig åt sina vilda lekar i portar och i hopp så behövs sponsorer. Under hösten är Marknadskommitténs arbete som mest intensivt och föreningens förmåga att locka företag som vill stötta oss är avgörande för verksamheten. Kommitténs främsta uppgift är att knyta till sig sponsorer som vill stötta våra barn och ungdomar i föreningen. Dessa sponsorer möjliggör att vi kan hålla Sundsvalls slalombacke öppen alla veckans dagar under vintersäsongen och bedriva träningsverksamhet med hög kvalitet för alla ungdomar i alla åldrar. 

Vi behöver din hjälp att hitta nya sponsorer och startar därför nu en ny tävling – Sponsorjakten. 

Man tävlar både individuellt och som träningsgrupp. Vinnaren individuellt blir den medlem som förmedlat flest antal nya sponsorer, och förstapriset är ett Skistar säsongskort. Andra och tredjepriset är ett säsongskort till hemmabacken, vi kommer även att lotta ut ett hemligt pris bland alla deltagare i tävlingen. Vinnare blir den grupp som lyckats få ihop flest antal sponsorer/gruppmedlem, priset avslöjas i samband med prisutdelningen. Varje träningsgrupp får dessutom behålla 10% av de sponsorpengar man har lyckats jobba in, detta betalas ut till gruppkassan. Reglerna är lika enkla som smarta.  

Gör så här: sök upp en ny sponsor och berätta om Sundsvalls slalomklubbs verksamhet. Använd det sponsorbrev som vi tagit fram för att göra det enklare att se vad vi kan erbjuda och de paket som finns. 

Du hittar brevet på http://www8.idrottonline.se/SundsvallsSLK-Skidor/Marknad/PartnerskapSSLK/  brevet är även bifogat längre ner. Fyll sedan i sponsormallen med företaget och maila den ifylld till This is a mailto link, eller lämna den ifylld till Karin Arnesson. 

Tävlingen pågår fram till torsdag den 31 mars 2016 och vinnaren koras i samband med säsongsavslutningen. 

Tillsammans har vi medlemmar ett stort kontaktnät och därför är möjligheterna stora att knyta till oss sponsorer som vill delta i vårt arbete… 

Har du tips och idéer för att göra vår slalombacke än mer attraktiv är du välkommen att kontakta marknadskommittén. Sundsvalls slalomklubb med Sundsvalls slalombacke är ett etablerat och starkt varumärke. Alla de ideella medlemskrafter som tillsammans arbetar i föreningen har bidragit till att skapa varumärket som vi ska fortsätta att vårda och utveckla och vi ska känna oss stolta att tillhöra en sådan aktiv förening. Så glöm inte att berätta om vår verksamhet i din vänkrets eller på jobbet! Vem vet, det kanske finns en sponsor nära dig som bara väntar på att få ett starkt varumärke att lysa tillsammans med. 

Lycka till i Sponsorjakten! 

Marknadskommittén SSLK 

 

Partnerskap SSLK  

Vi Sundsvallsbor ska vara stolta! 

Det är få städer i Sverige som vid infarten till stadskärnan har en sådan fantastisk slalombacke som Sundsvall. Backen är 650m lång med en fallhöjd på 142m.  

Sundsvalls slalomklubb, SSLK, har sedan klubben bildades 1937 haft många skidåkare som nått både nationell och internationell framgång. Grunden för dessa framgångar kommer från Södra bergets slalombacke där klubbens verksamhet bedrivs. I dagsläget har klubben drygt 800 medlemmar varav ca 300 aktiva och är därmed en av Sveriges största slalomklubbar. 

Sundsvalls slalomklubb är en ideell förening och det är medlemmarna som exempelvis bemannar klubbstugans servering, agerar liftvakt och är tränare i någon av grupperna. Det är också våra medlemmar i klubben som arbetar som funktionärer vid tävlingar.  

En av klubbens visioner är att göra Södrabergets fina slalombacke mer tillgänglig för allmänheten. Ytterligare utbyggnader och förbättringar av barnbacken/området, som för första gången öppnades säsongen 2010/2011, är en del av den visionen.  

Genom området kring barnbacken har skidskolan blivit en succé. Att ytterligare förbättra förutsättningarna för ett ännu populärare barnområde är väldigt viktigt och därmed högt prioriterat.  

Säsongsavslutning för alpina åkare brukar ske vid 1:a Majtrofén i Hamra Tänndalen, det är världens största slalomtävling med ca 1000 deltagare. Vid denna tävling utdelas pris för “Bästa ungdomsklubb” respektive “Bästa klubb”. Sundsvalls slalomklubb blev 2011 och 2014 vinnare i båda kategorierna. Dessa utmärkelser är ett bevis för klubbens bredd och satsning på barn och ungdomar vilket har möjliggjort ett stort antal deltagare. 

Sponsorer skapar också förutsättningar för att alla klubbens aktiva medlemmar får möjlighet att medverka på både tränings- och tävlingsläger runt om i Sverige.  

Ni utgör en viktig stomme i klubbens fortsatta utveckling och existens samt är en förutsättning för att klubben ska kunna förverkliga mål och visioner för vår verksamhet i framtiden.  

Att stödja Sundsvalls slalomklubb kan göras på många olika sätt och självklart är vi öppna för individuellt anpassade lösningar för just ert företag. Slalomklubben har som policy att både klubben och våra medlemmar alltid skall vända sig till våra partners i första hand när det gäller inköp av tjänster och produkter.  

Vi hoppas att ni vill medverka till att upprätthålla och utveckla SSLK även för framtida mål och visioner. 

 

Avtal 

Innehåll 

Guld 

Silver 

Brons 

Kläder 

Lift 

Skylt 

1937 

Skylt i backen 

 

Logga på hemsidan 

 

Banderoll vid tävling 

 

 

 

 

 

Högtalarreklam vid tävling 

 

 

 

 

 

 

Liftkort Säsong 

4 st 

2 st 

 

 

 

 

 

Utskick till 800 medlemmar 

2 ggr/år 

1 ggr/år 

 

 

 

 

 

Logga på Jacka eller Tröja 

 

 

 

 

 

 

Reklam på liftbyglar 

 

 

 

 

10 st 

 

 

Tillverkningskostnad av skylt 

 

 

Placket på 1937 tavlan 

Kostnad/Säsong 

20.000 

15.000 

10.000 

20.000 

15.000 

10.000 

1.937 

Med förhoppning om ett givande samarbete. 

SSLK  

Kontakt: This is a mailto link 

 

Sponsormall 

Företagets namn: __________________________________________ 

 

Företagets org nr: _________________________________________________ 

 

Företagets adress: _________________________________________ 

 

Vem skriver på avtalet: _____________________________________________ 

 

Löptid på kontraktet: ________________________________________ 

 

Åtagande (om inte standard): __________________________________ 

_______________________________________________________ 

_______________________________________________________ 

 

Övrig info:_______________________________________________ 

______________________________________________________ 

______________________________________________________ 

 

 

Ifyllt dokument skickas till SSLK´s kassör på;This is a mailto link Kassören skriver sen kontrakt och skickar ut. Vid retur skickas faktura. 

Uppdaterad: 2015-12-19 16:24
Skribent: Maths Bovéng
Till Sundsvalls slalombackes hemsida
Öppettider & liftkortspriser
 
Webbkamera
 

 
Guldpartners
 
SodraBerget_logga
 
 
sundsvallstidning16x130
  
    sca2
 
sweco_199864272
 
LFY_farg
 
Silverpartners
 
 

Handelsbanken_logo

XL-bygg-fresks

ICA Maxi reklam 2015

Bronspartners

ica-nara-logotyp

Bergsgatan

 
vasa
 
PwC_4färg..
 

 

grasroten_250x120

 

ullmax

Postadress:
Sundsvalls SLK - Skidor
Sundsvalls SLK, Mogatan 60
85460 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info