Hoppa till sidans innehåll

Skidförbundet Alpint


FIS licens 2018-2019

(2018-05-22 11:50)
Alpin FIS licens 2018-2019
 

Landslagstruppen uttagen

(2018-05-08 10:00)
Landslagstruppen och dess träningsgrupper är klar för kommande säsong. Det blir 23 damer respektive 27 herrar som kommer tävla för Ski Team Sweden Alpine 2018/2019.
 
 
På OS i Sydkorea tog både Frida Hansdotter, Norbergs SLK, och André Myhrer, Bergsjö Hassela AK, guld i slalom. Nu kan de också titulera sig "Årets åkare" i Sverige.
 
Snöpodden special är tänkt att vara en liten extra karamell där du möter personer som på ett eller annat sätt är delaktiga i vårt arbete för att bli en så bra och framgångsrik organisation som möjligt.
 
Under den gångna helgen arrangerades den internationella ungdomstävlingen Ingemartrofén i Tärnaby. Ingemartrofén är en tävling med lång tradition, och årets arrangemang var den 28:e i följd.
 

Ny herrchef för STSA

(2018-04-24 14:00)
Nu är det klart att Ski Team Sweden Alpine får en ny herrchef från och med kommande säsong i och med att Fredrik Kingstad har blivit erbjuden och tackat ja till tjänsten som innebär övergripande ansvar för den alpina organisationens herr-sektion.
 
Ski Team Sweden Alpine och Kocklandslaget inleder ett samarbete för att tillsammans utbyta kunskaper och erfarenheter inför båda lagens stundande VM. Dessutom är samarbetet ett steg i alpinlandslagets miljösatsning.
 
 

FIS Tärnaby

(2018-04-21 13:49)
 
Sollentuna Slalomklubb söker en huvudtränare till sin verksamhet. Vidare specifikationer, kvalifikationskrav och arbetsuppgifter finner du nedan.
 
Ski Team Sweden Alpine och Ski Team Sweden Skicross kommer från och med kommande säsong ha ett mer aktivt samarbete i sin verksamhet för att på så sätt kunna effektivisera bådas budget och då kunna maximera skidåkningens utveckling.
 
Hagströmska gymnasiet i Falun söker en alpin huvudtränare som leder och koordinerar den dagliga undervisningen inom ämnet specialidrott.
 
Vi säger stort GRATTIS till de alpina talanger som har antagits till våra alpina Riksidrottsgymnasier och Nationella idrottsutbildningar hösten 2018!
 
Fart-SM i Åre fortsatte i helgen med Super G och superkombination för både damer och herrar, och efter att båda vunnit störtloppet blev det fortsatta pallplatser för Felix Monsén, Åre SLK, och Lisa Hörnblad, Höga Kusten Alpin.
 
12
Till Sundsvalls slalombackes hemsida
Öppettider & liftkortspriser
Boka liftkort
SSF TA
ullmax
 
grasroten_250x120
 

Postadress:
Sundsvalls SLK - Skidor
Sundsvalls SLK, Mogatan 60
85460 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@sslk.y.se

Se all info

SCA

Södra Berget

 Ica Maxi

Akzo

XL Fresks ICA Kvantum

Peak

ICA Bergsgatan

Ego

Vasa Bryggerier LF

PWC Johan Jonsson Invest

Timrå betong

Invito

ST