Hoppa till sidans innehåll

Kända fel - Idrottsmedel

2017-02-09 13:04
Vi har två kända fel i modulen Idrottsmedel. För dessa fel så finns det tillfälliga lösningar, de kommer vi gå igenom/förklara här nedan.
  • Uppdaterad: 2017-02-10 08:45

När man öppnar återrapporten visas endast ett vitt fönster.
Föreningar får fler återrapporter än vad de ska ha då det skapas dubbletter. Det är endast en återrapport av dessa som fungerar, och det är endast den som föreningen behöver skicka in. Klickar man på den återrapporten som är dubbletten som skapats av misstag så får man bara upp ett vitt fönster. Om man är inne i ansökan så ser man återrapporterna och ett datum för sista svarsdag. Det är endast återrapporterna som har en sista svarsdag som går att öppna. Klickar man på någon av de andra så får man bara upp ett vitt fönster. 

Om man står på startsidan för Idrottsmedel så ser man inte vilka återrapporter som fungerar eller inte. Därför rekommenderar vi er att gå via ansökningar. 

 

Man kan inte skicka in ansökan.
Om man har rollen "Idrottslyftsansvarig firmatecknare" kan man få problem att skicka in sin ansökan om man står under en sektion. Genom att ändra så att man istället står under föreningen och därefter öppnar Idrottsmedel igen så går ansökan att skicka in. 

För att ändra från en sektion till föreningen gör enligt följande: 
Gå in under "Administration" och klicka på "Ändra".


Välj "Förening" i rullistan och klicka därefter på "Byt". 


Sidan laddas nu om. Gå därefter in under "Idrottsmedel" i toppmenyn igen. Nu ska det fungera att skicka in ansökan. 

Skribent: Michelle Oskarsson