Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Radiosportens pris till Årets Stjärnskott bland idrottare med funktionsnedsättning tilldelas Daniel Gustafsson i Västers BTK och Paralandslaget.
 
Snart är det dags! Var med och fira pingisens egen dag – den 6 april – och ta samtidigt chansen att visa upp pingisen med roliga och välkomnande aktiviteter!
 

Uttagningar till SM

(2018-01-18 13:34)
All nödvändig information inför Senior och Para SM som spelas i Idrottens Hus i Helsingborg 1-4 mars finns nu tillgängligt för beskådning.
 
Under hösten 2017 skickades en enkät ut till våra medlemsföreningar med frågor kring Parabordtennisen och dess inkludering i Svenska Bordtennisförbundet.
 

Lyckat kvalspel i Ungern

(2018-01-17 21:43)
Årets första World Tour tävling spelas i Budapest, Ungern. Två dagars kvalspel är färdigspelat denna onsdag (17 januari) och det med flera väldigt positiva resultat som följd. Inlägget uppdateras löpande.
 
Ungern är första stoppet på årets World Tour tävlingar närmare bestämt Budapest. Tävlingen spelas 16-21 januari och hela 12 svenskar finns med i startfältet. Inlägget uppdateras löpande.
 

Information om Para-SM

(2018-01-12 09:43)
Kort information inför vårens Para-SM för seniorer, ungdomar och juniorer samt rekryteringstävlingen Smashen.
 
Svenska Bordtennisförbundet erbjuder unga ledare, 16-25 år, att ansöka om ett stipendium som innebär möjlighet att utvecklas som bordtennisledare.
 
Igår startade Pingisligan för herrar igen efter en tids uppehåll. Två matcher spelades och senare idag (10/1) spelas en tredje match och imorgon avslutas den åttonde omgången med den fjärde och sista matchen
 
Svenska Pingis Akademin (SPA) är en ideell förening med syfte att främja svensk bordtennis. Föreningen startades i slutet av 70-talet och har slumrat ett tag men nu ska det bli fart igen! Bli medlem och stöd svenska pingisungdomar i deras utveckling.
 

God jul och gott nytt år!

(2017-12-22 12:00)
Svenska Bordtennisförbundet önskar alla spelare, tränare, ledare, föreningar och distrikt en riktigt god jul och ett gott nytt år.
 

VM-läger i Varberg

(2017-12-21 16:00)
Landslaget kommer som uppladdning inför VM i Halmstad att ladda upp i Varberg 21-26 april, VM startar 29 april.
 
Robert Svensson ledde med 2–1 mot Andrej Gacina i avgörande matchen. Skulle Eslövs AI slå TTSC UMMC och ta första segern i Champions League? Nej, "Robban" och EAI föll.
 
Eslövs AI BTK avslutar i dag onsdag säsongens Champions League-deltagande med att ta emot ryska TTSC UMMC. Även vid seger kan EAI inte undgå sistaplatsen i gruppen.
 
I samband med Safirs Internationella tävling den 23-25 februari 2018 kommer en förbundsdomarutbildning att anordnas på Hotell Best Western City i Örebro.
 

Postadress:
Svanesunds GIF - Bordtennis
Bordtennissektionen, Box 1
47221 Svanesund

Besöksadress:
Svanhallen, Fridängsvägen 5
47231 Svanesund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info