Hoppa till sidans innehåll

Välkommen som medlem i Svanesunds GIF!


För att delta i föreningens verksamhet så måste man vara medlem i föreningen.

Du kan också vara medlem bara för att stötta föreningen och vår verksamhet.

 

I nuläget har föreningen ungefär 440 medlemmar.

 

Vi har tre olika typer av medlemskap och alla löper per kalenderår:

- Barn/Ungdom kostar 100 kr per kalenderår (t.o.m. det år man fyller 18 år)

- Vuxen kostar 200 kr per kalenderår,

- Familj kostar 500 kr per kalenderår (Vuxna och barn/ungdomar under 18år, folkbokförda på samma adress)

 

Man betalar en medlemsavgift för hela föreningen. I och med att man är medlem kan man delta i alla sektioners verksamhet. Ibland tillkommer träningsavgifter eller terminsavgifter som betalas till de olika sektionerna. Mer information om dessa finns på sektionernas egna hemsidor.

 

För att bli medlem fyller man i en ansökan nedan och betalar in medlemsavgiften till huvudstyrelsens bankgiro, 5749-4155

 

När man betalt in sin medlemsavgift första året, så får man en inbetalningsavi för medlemsavgiften utskickad nästkommande år.

 

Välj nedan att antingen bara vara medlem, eller om du vill vara aktiv i någon eller några av sektionerna (Bordtennis - Cykel - Gymnastik - Skidor - Orientering).

Bortse från alternativen som följer efter "Skidor".

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Svanesunds GIF
Box 1
47221 Svanesund

Besöksadress:
Svanhallen, Fridängsvägen 5
47231 Svanesund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info