Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Ridsportförbund


Här publiceras nyheter från Dalarnas Ridsportförbund, som är en del av Svenska Ridsportförbundet.

Arbetsmiljöfrågor i stallet - krångel eller möjlighet? Missa inte den 15 mars på Falu Ridklubb där ni får hjälp att bli bättre rustad i vardagen.
 
Dalarnas Distansryttarförening anordnad i helgen Vasaritten i Rättvik och det blev en succe med hela 18 ekipage startande i den internationella klassen, CEI* 80 km.
 
Dalarnas Ridsportförbund inbjuder i samarbete med Avelsföreningen Dalahästen och Stiernhööksgymnasiet in till en hel utbildningsdag med Bo Tibblin den 24 februari i Rättvik.
 
Snart kommer tävlingssäsongen igång och med den även AGRIA Cup Dalarna! Missa inte att anmäla er klubb!
 

God jul och gott nytt år!

(2017-12-21 13:53)
Dalarnas Ridsportförbund hälsar alla en god jul och gott nytt år!
 
Den 10-11 februari bjuder Värmlands Ridsportförbund i samarbete med bl a Dalarnas RF in till en grundläggande ledarutbildning för dig som är intresserad av att fortsätta utbilda dig inom ridsporten.
 
SISU Idrottsutbildarna och Dalarnas Ridsportförbund bjuder in till klubbkonferens den 2-3 februari 2018 på Räfsnäsgården i Ludvika.
 
Det har blivit dags att anmäla till vårens serier 2018. Sista dag för anmälan till de serier som arrangeras av Dalarnas Ridsportförbund är 1 februari 2018.
 
Dalarnas Ridsportförbund inbjuder i samarbete med Värmland och Örebro Läns distrikt in till repetitionskurs för LA/MsvC domare i dressyr den 10 februari på Strömsholm under ledning av Agneta Aronsson.
 
Mändagen den 27 november på Svedens Gård ägnades helt åt hoppning under ledning av Lotta Björe.
 
De fem främsta klubbarna i AGRIA Cup Dalarna prisades i samband med hoppclinicen som Lotta Björe höll på Svedens Gård den 27 november.
 
Distriktets ungdomssektion höll en Häst- och Stallvårdsledarkurs hos Vansbro Ryttarsällskap den 11-12 november.
 
Vi välkomnar nya grönt kort utbildare i föreningarna till utbildning den 19 december i Insjön
 
Efter en jämn omröstning har vi nu kunnat kora "Mio" från Bjursås Ridklubb till Årets Ridskolehäst 2017! Stort grattis till honom och alla andra fyrbenta medarbetare på våra ridskolor.
 
Michelle och Udermus fortsätter att leverera och nu genom att ta silver i inomhus SM för juniorer på Billdals Ridklubb, ett stort grattis!
 

Postadress:
Svedens PK - Ridsport
Svedens Gård 28
79196 Falun

Kontakt:
Tel: 023-25430
E-post: This is a mailto link

Se all info