Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Vi har ställt 3 snabba frågor till Anders Höber från Södra Västerbottens Domarklubb inför satsningen Framtidens Ledare vid Umeå Fotbollsfestival.
 

Idrotten i Robertsfors

(2017-07-05 16:06)
SISUS Idrottskonsulenter träffar regelbundet kommunrepresentanter för att följa upp och skapa gemensamma utvecklingsstrategier för kommunens idrottsföreningar. Vi pratar med Patrik Nilsson, kommunalråd och Magnus Hansson, kommunstrateg i Robertsfors.
 

I sommar är domarna VIP

(2017-07-03 11:20)
I sommar genomförs "Framtidens Ledare" för andra gången i samband med Umeå Fotbollsfestival. Vi har ställt tre snabba frågor till Kristina Stiernspetz inför årets evenemang.
 

Idrotten i Norsjö

(2017-06-30 09:09)
Hur är läget i Norsjö? SISUS Idrottskonsulenter träffar regelbundet kommunrepresentanter för att följa upp och skapa gemensamma utvecklingsstrategier för kommunens idrottsföreningar. Vi pratar med Mikael Lindfors, kommunalråd i Norsjö.
 

Idrotten i Dorotea

(2017-06-30 08:41)
Hur är läget i Dorotea? SISUs Idrottskonsulenter träffar regelbundet kommunrepresentanter för att följa upp och skapa gemensamma utvecklingsstrategier för kommunens idrottsföreningar. Vi pratar med Linnea Johansson, fritidschef i Dorotea.
 
Under 2016 påbörjade Region Västerbotten i samarbete med länets olika destinationer och Västerbottens Idrottsförbund ett arbete med att ta fram en regional evenemangsstrategi. Simon Dahl hade ansvar för att leda processen.
 
Vi ställer 4 snabba frågor till Victoria Wikström, styrelseledamot i Innebandyförbundet, inför RIM 2017 som hålls i Karlstad 19-21 maj.
 
Vi ställer 4 snabba frågor till Anders Danielsson, generalsekreterare i Kanotförbundet, inför RIM 2017 som hålls i Karlstad 19-21 maj.
 
Vi ställer 4 snabba frågor till Michael Marklund, ordförande i Curlingförbundet, inför RIM 2017 som hålls i Karlstad 19-21 maj.
 
Tre snabba frågor till Madelaine Jakobsson, kommunalråd i Nordmaling – hur heta är de här frågorna i din kommun?
 
Tre snabba frågor till Linnéa Lindberg, kommunalråd i Åsele – hur heta är de här frågorna i din kommun?
 
Tre snabba frågor till Tomas Mörtsell, kommunalråd i Storuman – hur heta är de här frågorna i din kommun?
 
Vid årsmötet valdes två nya medlemmar in i styrelsen för Västerbottens Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna – välkomna Thomas Lindgren och Bo Andersson!
 

Lyckat årsmöte 2017

(2017-05-04 07:27)
Torsdag 27 april genomförde vi ett lyckat årsmöte på Scandic hotell i Skellefteå. Totalt deltog 37 representanter från 29 idrotter, vilket är ”rekord” för ett årsmöte i Skellefteå.
 
Årets idrottsförening i Västerbotten är ett pris instiftat i Börje Sandgrens namn, i syfte att lyfta fram Idrottsföreningar som bidrar särskilt positivt, till samhället, till Idrotten eller på annat sätt.
 

Postadress:
Täfteå IK - Innebandy
Täftebölevägen 50
90788 Täfteå

Kontakt:
Tel: 09051246
E-post: This is a mailto link

Se all info