Hoppa till sidans innehåll

Integritetspolicy


Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd och utbildningar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket medförde att kraven förändrats något.

Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

Klubbens integritetspolicy hittar du här.

Det är viktigt att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade! Ev adress-ändringar och byte av telefonnummer bör informeras föreningen snarast möjligt! Du kan själv uppdatera dina uppgifter genom att logga in och ändra på ”Min sida” i IdrottOnline (kontakta vår kassör om du behöver inloggningsuppgifter). Om du inte vill/kan ändra själv via IdrottOnline så går det förstås också bra att meddela ändringarna till kassören via e-post eller telefon.

www.rf.se/Personuppgifter kan du läsa mer om personuppgifter i idrotten. På sidan www.rf.se/Personuppgifter/utbildningstodochmallar/ hittar du mer information, bl a ”Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter”, RF:s ”Uppförandekod för personuppgifter och GDPR” samt ”Mall för formulär för begäran av registerutdrag”. (Obs! Via din inloggning på IdrottOnline kan du också själv logga in och ta fram ditt eget registerutdrag.) 

Uppdaterad: 05 JUN 2018 10:25
Skribent: Johanna Strömgren
Epost: Adressen Gömd

Ange alt-text här.  

Preem_Lysekil 

 

Postadress:
Tångjohans SDK Lysekil - Sportdykning
Johanna Strömgren, Valbogatan 8
45333 Lysekil

Kontakt:
Tel: 0523-10188
E-post: This is a mailto link

Se all info