Hoppa till sidans innehåll

Sargon inför seriepremiären

2017-04-10 13:00
På långfredagen 14:00 är det seriepremiär för TAIK. Skara FC på bortaplan är det som gäller och hemsidan passade på att ställa några frågor till assisterande tränaren Sargon Gewargis.
  • Uppdaterad: 2017-04-10 13:10

Tjena! Läget?

Jo, tack det är bara bra.

 

Du är precis som Lagge ny på tränarposten. Hur tycker du det går?

Ja, det stämmer. Även fast jag ser mig mer som en spelare än tränare. Men det har fungerat bra. Jag tror att jag och Lagge är ganska överens om hur vi vill spela vår fotboll.

Försäsongen har resultatmässigt inte varit bra men hur tycker du den varit annars?

Nej, det har den inte varit. Det är väl tur att resultatet inte har någon betydelse på försäsongen fast det är klart det hade varit roligare om vi hade vunnit några fler.                       

Annars jag tycker att vi stundtals har gjort det bra i många matcher, trots att resultaten inte har gått våran väg och att vi i stort sett varje match har haft flera spelare som har varit otillgängliga.Seriepremiär mot Skara FC. Vad tror du om matchen?

Det ska bli roligt att dra igång med matcher som betyder något. DM i all ära, men det är ju det här man har tränat för i snart 4 månader.

Jag tror att det blir en tuff match. Jag var med och spelade mot Skara med IFK Hjo förra säsongen och då tyckte jag dom var riktigt bra. Passnings skickligt lag med mycket rörelser i anfallsspelet där många spelare löper utan boll, som gör det svårt för motståndarna att "fånga" in dom.

 

Era chanser för resten av säsongen? Siktar på nytt kontrakt?

Alltid svårt att riktigt veta hur man ligger till i jämförelse med dom andra lagen i serien så här inför säsongen. Speciellt efter det stora spelaromsättningen vi har haft i år. Spelare som hade varit med ett tag och hade erfarenhet från högre divisioner som kanske blir svåra att ersätta rakt av. Men vi har flera unga duktiga spelare som börjar ta för sig mer och mer för varje vecka! Men vi siktar in oss på att fixa kontraktet så fort som möjligt. Sen så kan vi börja titta uppåt i tabellen.   

 

Är det någon spelare vi ska hålla extra koll på kanske?

Om han kan hålla sig ifrån sjukstugan så skulle jag säga Bennie Marogell. Teknisk, stark i kroppen och har en riktigt känslig vänsterfot.

 

Lycka till nu på fredag! Kör hårt!

Tack!

 

Skribent: TAIK
Epost: Adressen Gömd
Tibro AIK FK - Herrar, Div 4 Norra
Gymnasiegatan 31
543 32 Tibro
Telefon: 050414540
E-post: This is a mailto link

LÄS OM MATCHEN I STEFANS CORNER

stefanscorner

 Bildresultat för team sportia

select

 

Nästa Hemmamatch

TAIK - Edsvära-Norra Vånga FF

 2017-08-26 14:00

 

 

 

 

Besökare sedan 1/4 2009

Postadress:
Tibro AIK FK - Fotboll
Gymnasiegatan 31
54332 Tibro

Kontakt:
Tel: 050414540
E-post: This is a mailto link

Se all info