Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Helgen den 22–23 oktober var det dags för förbundsmöte i Prioritet Serneke Arena i Göteborg. Här följer en kort sammanställning över några av punkterna på agendan.
 
Nu söker vi efter två specialidrottslärare NIU till Stjerneskolan i Torsby. Känner du någon som kan passa?
 
Grattis Edda-Kristin Arnadottir, Sofia Sepänmaa och Markus Tollsten som är de allra första stipendiaterna i "Konung Carl XVI Gustafs 70-årsfond för unga ledare på snö".
 
Genom Idrottslyftet kan ni få bidrag till barn- och ungdomsprojekt som utvecklar er verksamhet så att ni kan rekrytera och behålla fler medlemmar i föreningen.
 
Freeskiinglandslaget har redan startat säsongen med bravur. I helgen är det dags för de alpina åkarna och sedan följer övriga grenar som på ett pärlband.
 

Kom ihåg årsavgiften

(2016-10-18 11:57)
Har er förening betalat årsavgiften till Svenska Skidförbundet? Här kommer en påminnelse till de föreningar som har missat...
 
Grattis Evelina, Gustav, Mattias, Oskar och Sara som belönas med RFs och Svenska Spels elitidrottsstipendium!
 
Kombinera dina gymnasiestudier med professionell träning. Genom våra skolor får du unika möjligheter att utvecklas som idrottare på elitnivå samtidigt som du kan satsa på din utbildning – allt i en positiv och stimulerande miljö.
 
Stort GRATTIS säger vi till de föreningar som valts ut som mottagare av Skidlyftet 2016! Svenska Skidförbundet och McDonald's ser fram emot att ta del av vad Skidlyftet kommer betyda för föreningarnas barn- och ungdomsverksamhet.
 
Svenska Skidförbundet och McDonald’s förlänger samarbetsavtalet till mitten av 2020. Samarbetet som stöttar landslagen i längd och alpint bidrar även, genom Skidlyftet, till att ge skidklubbar en möjlighet att utveckla sin barn- och ungdomsverksamhet
 

Distriktsårsmöten 2016

(2016-09-19 09:43)
Den 22–23 oktober är det dags för distrikten att samlas i Göteborg för förbundsmöte. Men innan dess samlas distrikten för sina egna årsmöten. Här följer tid och plats för dessa:
 
Helgen 10–11/9 genomförde Smålands Skidförbund ett mycket lyckat läger för distriktets längd- och alpinåkare (i åldern 10 år och uppåt). Här följer deras berättelse:
 
Nu söker vi de tre första unga ledarna som kan belönas med stipendium från i ”Konung Carl XVI Gustafs 70-årsfond för unga ledare på snö”. Hjälp oss hitta mottagare till stipendiet genom att skicka in din nominering senast 30 september.
 
Det var många glada och överraskande miner i klubbstugan när Frida Hansdotter klev in under mötet. Stort grattis till Högby Alpina SLK som är en av de utvalda föreningarna som får bidrag ur Skidlyftet 2016.
 
Nu är det dags att nominera unga lovande killar till stipendiet Hjärtat slår. Samtidigt söker vi dig som vill skänka en gåva så att vi kan fortsätta hålla fonden levande.
 

Filtrera nyheter

Postadress:
Tidaholm SOK Sisu - Skidor
Kent Jansson, Hagalund Köttorp
52291 Tidaholm

Kontakt:
Tel: 0502-714 58
E-post: This is a mailto link

Se all info