Hoppa till sidans innehåll

Ridsportförbundets nyheter


Patrik Kittel Dressage Tour i Göteborg kommer att arrangeras på Billdals Ridklubb den 6 maj.
 
Exklusiva mästerskapet Top 10 kommer till Sverige och Sweden International Horse Show. Och till dressyrsporten. – Det här har jag önskat till min sport i många, många år, säger världsettan Isabell Werth. I Saab Top 10 Dressage tävlar världens allr...
 
Vi söker dig som är intresserad av att vara med och förbättra, utveckla och föra verksamheten framåt!
 
Efter helgens sjätte omågng i SM i inverkansridning har Beata Hermelin, Flyinge RF – Ikarus van de Delthoeve tagit ledningen i kategori D. I kategori B och C är det oförändrat i topp.
 

Svensk seger i Sopot

(2017-04-23 19:24)
Niklas Lindbäck visade sin klass i Sopot, Polen och vann den tvåstjärniga klassen, CIC2*, med EM-hästen Cendrillon. I den trestjärniga klassen var Anna Freskgård tia och främsta svensk med hästen Box Qutie.
 
Formen är stark hos Henrik von Eckermann. Fyra i Grand Prix-hoppningen i Antwerpen med Cantinero ger mersmak. Segrade gjorde tungt meriterade britten Michael Whitaker med Jb´s Hot Stuff.
 
Vilken fullträff för Anita Johnsson med Dear Friend i Waregem. Seger i küren i Grad 1 och vinnare hos alla fem domarna med dryga 76 procent!
 
Hoppningens TR-nämnd har förtydligat en regel kring unghästkval. Regeln innebär att vissa ryttare på 1,40-nivå och högre inte behöver kvala om unghästar som redan kvalat med andra ryttare.
 
Värnamobygdens Ryttarförening söker ridlärare på 80% helst med SRL-utbildning (alt motsvarande).
 
Fredrik Persson behöll sin elfteplats efter precisionskörningen. En stabil svensk insats av fyrspannsekipagen. Axel Olin 15:e och Johan Dengg 19:e ekipage är ett bra facit efter första internationella tävlingen.
 
Svenska hopphästar presterar internationellt. Nu är det dags för dig som är intresserad av att din häst ska få chansen vid unghäst-VM i Lanaken, Belgien 21-24 september, att ta del av kriterierna för uttagning.
 
Clarebergs Ridklubb  söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten.
 
Din ridklubb missar väl inte chansen att söka Idrottslyftet? 30 juni är sista ansökningsdag! Här får du en dos inspiration från Växjöortens Fältrittklubb och Sollentuna Ridklubb.
 
För ett par veckor sedan träffades parakommittén i Linköping för årets första möte. På agendan stod bland annat en ny guide för tävlingsarrangörer.
 
Efter två fullsatta förställningar har det nu blivit dags för Patrik Kittel Dressage Tour att göra vårens sista stopp den 6 maj i Göteborg. Passa på, köp en biljett och addera såväl kunskap som inspiration under en av de första dagarna i maj.
 

PH Vet logo

real logo

logo SCA

Läs mer om SCA 

_______________________________

Newbody_logo

_______________________________

Tavla Birthe Wesselhöft

Littografi av Birthe Wesselhöft

Några finns kvar att köpa! 

Kontakta kansliet

_______________________________

Väder Bergeforsen

Postadress:
Timrå HSF - Ridsport
Norra Lundvallsvägen 4
86192 Bergeforsen

Kontakt:
Tel: 060-570345, 060-570346
Fax: 060-570349
E-post: This is a mailto link

Se all info