Hoppa till sidans innehåll

Ridsportförbundets nyheter


Inget VM i Kanada 2018

(2016-07-22 20:08)
Det blir inget samlat VM i Bromont, Kanada, 2018. Det meddelade FEI, det internationella ridpsortförbundet, på fredagen.
 
Då vår ridskolechef/ridlärare går på mammaledighet i höst, söker vi en vikarierande  ridlärare i minst ett år.
 

Information om ridhjälmar

(2016-07-20 08:30)
I november 2014 tog EU-kommissionen ett beslut om ridhjälmar som påverkar tillverkare, grossister, återförsäljare och ryttare. Standarden för test av ridhjälmar drogs tillbaka. I väntan på en ny standard gäller övergångsregler. Konsumentverket ger...
 

Sommartider på kansliet

(2016-07-19 08:30)
Under vecka 27-30 är det begränsad bemanning på kansliet, Sportavdelningen har jourtelefon på förmiddagarna och Shopen är stängd.
 
Häst&Ryttare är Svenska Ridsportförbundets medlemstidning och kommer i brevlådan till förbundets medlemmar. Vi vill gärna veta vad du tycker om medlemstidningen. Välkommen att delta i Häst&Ryttares läsarundersökning genom att svara på några frågor.
 
Ridklubben i Grästorp har gått på knock direkt i årets Ridborgarmärkeskamp. För andra gången i rad vinner de etappriset. 
 
Diarado, efter Diamant de Semilly, och Fürstenball, efter Fürst Heinrich, vann Folksams hingstpris under Falsterbo Horse Show.
 
Rolf-Göran Bengtsson är kung i Falsterbo. Publiken jublade och och hingsten Clarimo Ask tog glädjeskutt under ärevarven efter segern i Longines Grand Prix. Det var ju Clarimos största seger tillsammans med Rolf-Göran. Rolf-Göran tackade sin publik...
 

Minna Telde vann küren

(2016-07-10 17:06)
En strålande glad Minna Telde kunde ta täten på prisutdelningen i söndagens Grand Prix Kür i Falsterbo. På fantastiska Isac red hon ihop 76,10 procent. Tvåa blev Mads Hendeliowitz och trea Emilie Nyreröd.
 
Maria Gretzer var väldigt stolt efter segern i Folksam Scandinavian Open, 6-årsfinal, med stora stoet Fecybelle. - Jag har ett budskap. Jag vann för att jag lagt så mycket tid på markatbetet.
 
Hästlivet leker för Alexander Zetterman. Han var uppriktigt glad över segern i 7-årsfinalen med Holsteins Matina, danskfött sto efter Party Dance.
 
Det blev en otippad vinnare av Falsterbo Horse Shows derby. Ales Opatrny från Tjeckein vann med Acovaro, en nioårig häst som gjorde sitt första derby.
 
Sverige vann FEI Nations Cup Dressage i Falsterbo, för tredje året i rad. Patrik Kittel tog segern i küren och Rose Mathiesen vann Specialen, där Jennie Larsson dessutom slutade trea.
 

Årets Ajaxstipendiater

(2016-07-09 14:04)
Ajaxstipendiet 2016 går till Jenny Johansson, Amanda Eklund och Josefin Gyllenswärd. Trion får 200 000 kronor varadera som ska användas för att utveckla deras ridning och ge träningsmöjligheter.
 
Under lördagsmorgonen i Falsterbo bjöd Folksam in till frukostseminarium med Rolf-Göran Bengtsson. Temat var Hästhoppning nu och då.
 

PH Vet logo

real logo

logo SCA

Läs mer om SCA 

_______________________________

Newbody_logo

_______________________________

Tavla Birthe Wesselhöft

Littografi av Birthe Wesselhöft

Några finns kvar att köpa! 

Kontakta kansliet

_______________________________

Väder Bergeforsen

Postadress:
Timrå HSF - Ridsport
Norra Lundvallsvägen 4
86192 Bergeforsen

Kontakt:
Tel: 060-570345, 060-570346
Fax: 060-570349
E-post: This is a mailto link

Se all info