Hoppa till sidans innehåll

Ridsportförbundets nyheter


Alla dopningsprov som togs under OS i Rio, både på hästar och människor, är negativa meddelar FEI i ett pressmeddelande.
 
Förbundsstyrelsen samlades för årets nionde styrelsemöte på Arlanda den 21 och 22 augusti.
 

Taggad för ridskolehöst?

(2016-08-25 16:48)
Har du fått silverfeeling efter OS eller längtar du kanske till stillheten och gemenskapen i stallet? Våra 462 anslutna ridskolor är öppna för alla, hela livet, oavsett vilket mål du har.
 
För att uppmuntra unga ledare inom ridsporten har den Centrala Ungdomssektionen instiftat två stipendier, till Årets Ungdomssektion och Årets Ungdomsledare. Nu är det dags att nominera era duktiga ungdomar till stipendier 2016!
 
Bertram Allen, den snabbridande, skicklige irländaren som åkte hem med inte mindre än tre vinnarbilar från Sweden International Horse Show förra året, kommer tillbaka till evenemanget och Friends Arena i år också. Bertram Allen är den förste av ni...
 
Det blev inga fler framskjutna placeringar för de svenska ponnyryttarna under söndagen.
 
Nedräkningen har börjat inför FEI EM i Ridsport Göteborg 2017. Om bara ett år, 21-27 augusti 2017, samlas Europas bästa ryttare och kuskar i Göteborg för att göra upp om medaljerna i spännande tävlingar på arenor och i stan.
 

Ponny-EM söndag

(2016-08-20 22:30)
Ponny-EM i Danmark fortsätter på söndagen med fälttävlans banhoppning, kürfinal i dressyr och hoppningens individuella final.
 
Svenska laget i fälttävlan är borta från EM sedan både Selma Hammarström och Patricia Hallberg utgått på terrängbanan. Ebba Christensson och Timbacktoo klarade terrängen felfritt på hinder med tidsfel och slutade på en 25 plats efter banhoppningen.
 
Linnéa Holmgren var bäst av svenskarna  och slutade oplacerad på tionde plats, efter en fin ritt i söndagens kür. Clara Egholm Hebsgaard slutade på sjuttonde plats.
 
Ponny-EM i dressyr, fälttävlan, hoppning avgjordes i Danmark 17-21 augusti. HÄR hittar du bilder, rapporter och resultat.
 
Nationshoppningen är avslutad och det blev en silvermedalj i danska Vilhelmsborg för  det svenska laget!
 
Fälttävlansdressyren i Ponny-EM blev inte riktigt vad svenska ryttarna och lagledningen hade hoppats på.
 
Lövsta Gårds Ridskola, Huddinge, i samarbete med Lövsta Gårds Ridklubb, söker ridlärare. 75-100% tjänstgöring, helst med utbildning lägst Level 1.  Tillträde i september 2016.
 

Svenska hopplaget i topp

(2016-08-19 07:29)
På torsdagen gick det jättebra för de svenska hoppryttarna på Ponny-EM i Vilhelmsborg. Inför fredagens nationshoppning börjar svenska laget med 0 fel.
 

PH Vet logo

real logo

logo SCA

Läs mer om SCA 

_______________________________

Newbody_logo

_______________________________

Tavla Birthe Wesselhöft

Littografi av Birthe Wesselhöft

Några finns kvar att köpa! 

Kontakta kansliet

_______________________________

Väder Bergeforsen

Postadress:
Timrå HSF - Ridsport
Norra Lundvallsvägen 4
86192 Bergeforsen

Kontakt:
Tel: 060-570345, 060-570346
Fax: 060-570349
E-post: This is a mailto link

Se all info