Hoppa till sidans innehåll

Ridsportförbundets nyheter


Jerringprisvinnaren och OS-silvermedaljören Peder Fredricson kommer till Gothenburg Horse Show. Det gör också Henrik von Eckermann, Malin Baryard Johnsson, Rolf-Göran Bengtsson och Douglas Lindelöw som alla fått klartecken från hoppningens...
 
Känner du någon som gjort en stor insats för ridsporten eller klubben? Nominera hen till Svenska Ridsportförbundets förtjänstmedaljer och förtjänsttecken, nål och plakett.
 
Flera av besökarna på Patrik Kittel Dressage Tour hade åkt över 40 mil för att få vinterinspiration. Sju lyckliga norrlänska dressyrryttare fick äran att rida för stjärnan och nästan 400 personer tog sig till Hippologum.
 
Henrik von Eckermann fick fem nya världscuppoäng efter dagens kval i FEI World Cup Jumping i tyska Leipzig. Med Mary Lou blev det fyra fel i omhoppningen och en slutlig tolfteplats.
 
Tyresö Ryttarförening driver en ridskola för barn och vuxna i utkanten av Stockholm. Vi har 780 medlemmar och 650 aktiva ridande varje vecka. 
 
Långeberga Ridklubb söker nu dig som vill vara en del av vår verksamhet och brinner för att utbilda barn och unga i vår ridskoleverksamhet.
 

Ledarseminarium

(2017-01-21 14:31)
Svenska Ridsportförbundets voltigekommitte bjuder in till seminarium för voltigens ledare och tränare vid två tillfällen i februari. 18 februari i Strömsholm och 19 februari i Ängelholm.
 
Årets första Baltic Cup går i helgen i Helsingborg. Sverige ställer upp med lag i alla kategorier och första dagens lagtävlingar kunde knappast börjat bättre för svensk del.
 
Jerringprisvinnaren Peder Fredricson är tillbaka i vardagen och tävlar i helgens trestjärniga meeting i Drachten, Nederländerna. På lördagen blev det en tredjeplacering över 1.50-hinder med H&M Zaloubet. I söndagens GP-klass slutade Peder nia.
 
18 mars arrangerar Svenska Ridsportförbundets körkommitté repetitionskurs för banbyggare i sportkörning, på Quality Hotell Arlanda. Samma helg arrangeras det även kurser för domare och överdomare.
 
OS-stjärnan och dressyrryttaren Patrik Kittel kommer till Umeå på lördag, i första stoppet på Patrik Kittel Dressage Tour. Turnén med clinics är ett samarbete mellan Svenska Ridsportförbundet, Patrik Kittel och Saab.
 
Då och då dyker det upp en gammal dålig idé om att aktivt smitta ned alla hästar i stallet om en eller flera hästar fått kvarka. Det bygger på tron att det skulle gå fortare att bli av med smittan på det sättet. Det är inte bara en dålig idé, det ...
 
Information om dressyrens OBS-tävlingar för ponny, junior och young rider 2017.
 
”Vare sig svenska folket har en eller tio röster kommer ridsporten att hylla sina hjältar. Vi är en stor idrott och en stark röst”, skriver Helena Carlsson, vice ordförande i Svenska Ridsportförbundet, på SVT Opinion efter kritiken mot...
 
Anneli Ohlén, lämnar efter sju år uppdraget som landslagsledare för distansryttarna i svenska landslaget. - Det har varit sju roliga och tuffa år. Jag har trivts och tyckt att uppdraget var oerhört stimulerande, säger Anneli Ohlén från Mullsjö.
 

PH Vet logo

real logo

logo SCA

Läs mer om SCA 

_______________________________

Newbody_logo

_______________________________

Tavla Birthe Wesselhöft

Littografi av Birthe Wesselhöft

Några finns kvar att köpa! 

Kontakta kansliet

_______________________________

Väder Bergeforsen

Postadress:
Timrå HSF - Ridsport
Norra Lundvallsvägen 4
86192 Bergeforsen

Kontakt:
Tel: 060-570345, 060-570346
Fax: 060-570349
E-post: This is a mailto link

Se all info