Hoppa till sidans innehåll

Ridsportförbundets nyheter


Svenska fälttävlansryttare visar upp fina framgångar på de internationella tävlingsbanorna. Anna Freskgård och Ludwig Svennerstål har tagit trestjärniga placeringar i helgen.
 
100 delegater från över 30 länder var på plats när distansritten diskuterades på ett internationell forum i Barcelna i veckan. Välfärd, utbildning och distasnrittens framtida utveckling var i fokus under forumet.
 
Peder Fredricson och H&M All In vann lördagseftermiddagens 1,60-hoppning i Hamburg och Rolf-Göran Bengtsson följde upp med att vinna GCT Grand Prix i Casalls sista start!
 

Tack och adjö Casall Ask

(2017-05-27 10:00)
På lördagseftermiddagen var det dags att säga farväl till en av ridsportens stora profiler. I Hamburg sa Casall Ask, efter att ha vunnit GCT Grand Prix, farväl till sin publik.
 
Det blev en nyttig erfarenhet för de svenska ponnykuskar som tävlade i Polen under helgen. B'st gick det för Ewa Nowen.
 
För första gången på 32 år kunde det italienska laget kliva upp överst på pallen i en nationshoppning i Rom. Sverige slutade på delad femteplats efter två spännande omgångar på Piazza di Siena i Rom. Douglas Lindelöw och Zacramento var en av tre...
 
Ridklubben Styringe Stall söker ridinstruktör 1-2 kvällar i veckan.
 

Ridsporten under lupp

(2017-05-22 17:09)
Ridsporten hamnar under luppen när SVT:S program Dold tittar på övergrepp och trakasserier, och vad som händer när unga tjejer i hästbranschen blir utsatta. Ämnet diskuteras också i SVTs Godmorgon Sverige 07.15.
 
Karlskrona-Lyckå Ridklubb söker ridlärare på 75-90 procent.
 
När Strömsholms anrika tävling fyller 99 år firar man med att välkomna en helt ny partner till evenemanget; försvars- och säkerhetsföretaget Saab.
 
Kursen arrangeras hos Ridklubben Udden, Kalmar den 7-9 juli 2017. Kursledare är Björn Kastenman.
 
Hon har energi som få. Stina Holgersson, ridskolechef vid Kungsörs Ridklubb som fått ett riktigt uppsving. Det gäller att hänga med i svängarna. - Jag brinner för ridsporten i alla former. Den har så mycket att ge alla från ung till äldre under he...
 
Dressyrens förbundskapten Bo Jenå var jäktad efter årets första FEI Nations Cup i Compiègne, Frankrike. Men otroligt nöjd över lagets andraplats i årets första start i FEI Nations Cup. Plussa på med en andraplats för Patrik Kittel och Deja i küren...
 

Sverige trea i Nations Cup

(2017-05-21 17:43)
Svenske förbundskapten i fälttävlan, Fredrik Bergendorff, var nöjd. De svenska ryttarna nådde målen i Strzegom, Polen. Där EM rids i augusti. Svenska laget var trea i FEI Nations Cup med tre ryttare i mål.
 
Svenska pararyttarna svepte fram som en stormvåg vid de internationella tävlingarna i norska Kristiansand. Efter lördagens framgång med lagseger blev det ytterligare två svenska segrar i det fria programmet under söndagen genom Louise Etzner...
 

PH Vet logo

real logo

logo SCA

Läs mer om SCA 

_______________________________

Newbody_logo

_______________________________

Tavla Birthe Wesselhöft

Littografi av Birthe Wesselhöft

Några finns kvar att köpa! 

Kontakta kansliet

_______________________________

Väder Bergeforsen

Postadress:
Timrå HSF - Ridsport
Norra Lundvallsvägen 4
86192 Bergeforsen

Kontakt:
Tel: 060-570345, 060-570346
Fax: 060-570349
E-post: This is a mailto link

Se all info