Hoppa till sidans innehåll

Ridsportförbundets nyheter


Irma Karlsson visade sin klass i söndagens Grand Prix-hoppning i Vilamoura, Portugal. Det blev en fin tredjeplats i Grand Prix med Starling 7.
 
Det blev ingen svensk succé vid unghäst-VM i Lanaken, Belgien. Fyra fel grusade Niklas Arvidssons sgerplaner med Decurio, efter Diarado. Inte heller i femårsfinalen blev det nårga topplaceringar.
 
I fjol hade Hofors RS guldet i sina hand vid lag-SM i fälttävlan. Men det blev till sand. Nu höll det hela vägen och lagledare Annki Andersen Gerdin kunde jubla i Mantorp där SM reds. - Äntligen guld till Norrland. Ponnylag-SM vanns av Stora Väsby...
 
Två raka andraplaceringar och en debut i Grand Prix Special gör att Patrik Kittel kan säga - Well Done. I debuten i Grand Prix Special blev det nästan 76 procent! och en andraplats igen. Well Done De La Roche!
 
Vilken suverän ritt igen av Evelina Tovek med Castello i Longines Global Champions Tour, Grand Prix. Seger efter omhoppning mot Harrie Smolders, Nederländerna och Marcus Ehning, Tyskland. Peder Fredricson, åtta i klassen med H&M Christian K. Det v...
 
Vilken trippel för Evelina Söderström och Weihenstephaner i tyska Darmstadt-Kranichsteiner. Seger i alla tre klasserna för Young Rider i dressyr. Pricken över i var kürklassen. Evelina är fortfarande junior. Men satsar nu ett steg svårare.
 

Sverige åtta i distans-VM

(2017-09-23 12:42)
Landslagsledare Yvonne Ekelund är mycket stolt. - Vi var verkligen ett lag, berättade hon stolt när de svenska Young Riders laget kommit i mål och tagit poängplatsen som nummer åtta vid VM i Verona, Italien.
 
Det började så bra för de svenska fälttävlansryttarna i Waregem. Belgien. Men..s sen gick det mesta fel. Ingen placering i FEI Nations Cup eller några topplaceringar.
 

Triss i världscupsatsning

(2017-09-22 13:00)
15 oktober drar världscupen i hoppning, Longines FEI World Cup, igång i Oslo. 13 kval väntar innan den stora världscupfinalen i Paris i april. Sverige har tre finalsugna ryttare. - Med Henrik von Eckermanns brons i finalen i Omaha färskt i minnet...
 
Ridskolan Strömsholm söker vikarierande utbildningsledare/lärare, till och med 30 december 2018.
 
Svensk hoppsport söker en ledare för children- och ponnyverksamheten.
 
Fira det fantastiska ridsportåret 2017 med oss! Nu släpper vi biljetterna till Ryttargalan på Grand Hôtel i Stockholm den 29 november.
 

Rösta på Årets komet!

(2017-09-22 08:46)
Tre starka kandidater är nominerade till Tidningen Ridsports fina pris Årets Komet. Dags att rösta på din favorit nu.
 
Hon vann junior-SM med rekordpoäng i juli. Hon tog Sveriges första individuella internationella mästerskapsmedalj med sitt JVM-brons i augusti. På söndagen vann Johanna Lindberg från Umeå också individuellt juniorguld vid NM i voltige i Järvänpää...
 

Tanums RK söker personal

(2017-09-21 16:46)
Ridlärare, instruktör eller hästskötare sökes till Tanums ridklubb.
 

PH Vet logo

real logo

logo SCA

Läs mer om SCA 

_______________________________

Newbody_logo

_______________________________

Tavla Birthe Wesselhöft

Littografi av Birthe Wesselhöft

Några finns kvar att köpa! 

Kontakta kansliet

_______________________________

Väder Bergeforsen

Postadress:
Timrå HSF - Ridsport
Norra Lundvallsvägen 4
86192 Bergeforsen

Kontakt:
Tel: 060-570345, 060-570346
Fax: 060-570349
E-post: This is a mailto link

Se all info