Hoppa till sidans innehåll

Ridsportförbundets nyheter


Folksam Hästkunskap Cup är lagtävlingen för vetgiriga ridsportungdomar som vill bli bäst på häst. I år avgörs tävlingen i en spännande superfinal på EuroHorse!
 
Information från Svenska Ridsportförbundet den 18 februari 2017
 
Svenska Ridsportförbundets Tävlingssektion söker ny ordförande till voltigekommittén för verksamhetsåren 2017 – 2021.
 
De är utan tvekan en av de viktigaste personerna i ett vinnande team. På tävling är det de som ser till att allt är förberett, packat och fixat in i minsta detalj. Och framför allt ser de till att hästarna är glada och mår bra. Utan dem, ingen...
 
Världens främsta fyrspannskuskar kommer till Göteborg för att köra final i FEI World Cup Driving 21-26 februari. Regerande mästare är Ijsbrand Chardon från Nederländerna. Han vann fjolårets final i Bordeaux, Frankrike.
 

RK Udden söker ridlärare

(2017-02-17 11:12)
Ridklubben Udden söker omgående en timanställd ridlärare.
 

SM i distansritt 2018

(2017-02-17 08:21)
Nu är det dags att ansöka om SM i distansritt för seniorer, young rider och lag 2018.
 
Stiftelsen Göteborg Horse Show delar varje år ut stipendier till elitsatsande juniorer och unga ryttare. I år får sex talangfulla ryttare och en förening dela stipendiet. Varje stipendiat får 28 000 kronor.
 
Nu finns en uppdaterad publicerad i Vår Ridklubb. Det är avsnitt 5 som handlar om engagemang och dialog som kompletterats.
 
Världens bästa hoppryttare kommer till Gothenburg Horse Show när det har blivit dags för Europafinal i världscuphoppningen, Longines FEI World Cup TM  Jumping.
 
Dressyrdrottningen Isabell Werth, Tyskland, kommer till världscupkvalet i dressyr, FEI World Cup™ Dressage, under Gothenburg Horse Show 21-26 februari. Hon har med sig Emilio, en ny bekantskap för den svenska publiken. Kristian von Krusenstierna...
 
Finalisten i Lövsta Future Challenge Jumping Unga hästar Amy Winehouse, som reds av Jüri Sokolovski, är såld till Mexiko och kommer inte till Gothenburg Horse Show. I stället får två reserver chansen, Sir Liberty med Jens Wickström och Balthazar m...
 
Falsterbo Horse Show presenterar i samarbete med Folksam en ny klass för 4-åriga dressyrhästar – Folksam Open 4-åringar dressyr. Klassen kommer att ha en semifinal på onsdagen med final på fredagen under Falsterboveckan.
 

Innovation och ledarskap

(2017-02-14 20:33)
– Saab och Svenska Ridsportförbundet bjuder på inspiration
 
Kajsa Ekedahl är ny ordförande i kommittén för working equitation.
 

PH Vet logo

real logo

logo SCA

Läs mer om SCA 

_______________________________

Newbody_logo

_______________________________

Tavla Birthe Wesselhöft

Littografi av Birthe Wesselhöft

Några finns kvar att köpa! 

Kontakta kansliet

_______________________________

Väder Bergeforsen

Postadress:
Timrå HSF - Ridsport
Norra Lundvallsvägen 4
86192 Bergeforsen

Kontakt:
Tel: 060-570345, 060-570346
Fax: 060-570349
E-post: This is a mailto link

Se all info