Hoppa till sidans innehåll

Ridsportförbundets nyheter


Henrik von Eckermann är i spanska La Coruña för att rida Longines FEI World Cup Jumping. Och det blev placering direkt.
 
Viktigt kom ihåg för dig som är tävlingsryttare! Innan första tävlingsstart 2017 ska hästens vaccinationer vara införda i TDB.
 
Maja Jürgensen, älskar efter 40 år fortfarande sitt jobb som ridlärare. Hennes elever är i åldern 7 till 86 år. - Jag är helnöjd med mitt yrkesval. Jag får arbeta med hästarna som jag älskar och träffar massor av roliga människor. Kan inte bli...
 
Ge er själva i föreningen en julklapp laddad med kunskap och inspiration. Vi har många hästiga böcker och skrifter om allt från ledarskap till hästkunskap och föreningskunskap.
 
Tack vare Folksams engagemang i Folksam Elitallsvenska får serien ett riktigt lyft inför nästa år. Tre stora förbättringar genomförs för elitlagen. – Vi är mycket glada över att kunna utveckla serien på detta positiva sätt, säger Gunnar Larsson,...
 

Träning med en mästare

(2016-12-08 11:30)
I helgen bjöds voltigens landslagstrupp till träningsläger för världsmästaren Nicolas Andreani.
 
Svenska Ridsportförbundets kansli har fått frågor kring uttagningarna till HH SH Mohammed Bin Rashid Al Maktoum Endurance Cup 2017, och vi vill förtydliga vilka kriterier som ligger till grund för uttagning till den här, och andra internationella,...
 

Distriktskonsulent sökes

(2016-12-07 22:27)
Västmanlands Ridsportförbund och Södermanlands Ridsportförbund söker en medarbetare.
 
Hör du till dom som hellre ägnar tid åt hästar och ridning än administration? I en ny bok har vi samlat fakta och smarta tips på hur du tar kommandot över föreningens ekonomi. 
 
Sara Algotsson Ostholt och Ludwig Svennerstål utgör stommen när nytillträdde förbundskaptenen Fredrik Bergendorff presenterar landslaget i fälttävlan 2017.
 
Inte mycket har förändrats på topp-10 på världsrankingen i hoppning. Christian Ahlmann är fortsatt världsetta. Steve Guerdat är enda nya namnet, han klättrar från elfte till tionde plats. Rolf-Göran Bengtsson är bästa svensk på femtonde plats.
 

CUS söker nya ledamöter

(2016-12-06 20:13)
Vill du engagera dig i ungdomsfrågor inom Svenska Ridsportförbundet? Under Rixungdomsmötet i maj 2017 väljs nya ledamöter in i den centrala ungdomsektionen, CUS. CUS valberedning jobbar just nu febrilt med att hitta nya ledamöter till sektionen. 
 
Det internationella ridsportförbundet, FEI, har uppdaterat flera dressyrprogram. De nya programmen gäller från 2017-01-01. OBS! Programmen är dem samma som innan. Det är enbart bedömningsgrupperna som ändrats. Du som ryttare behöver alltså inte lä...
 
Då en av våra två fritidsledare väljer att gå vidare behöver DRK hitta efterträdare för att arbeta tillsammans med vår andra fritidsledare, Mia Nordenadler.
 

PH Vet logo

real logo

logo SCA

Läs mer om SCA 

_______________________________

Newbody_logo

_______________________________

Tavla Birthe Wesselhöft

Littografi av Birthe Wesselhöft

Några finns kvar att köpa! 

Kontakta kansliet

_______________________________

Väder Bergeforsen

Filtrera nyheter

Postadress:
Timrå HSF - Ridsport
Norra Lundvallsvägen 4
86192 Bergeforsen

Kontakt:
Tel: 060-570345, 060-570346
Fax: 060-570349
E-post: This is a mailto link

Se all info