Hoppa till sidans innehåll

Västernorrlands idrottförbunds nyheter


Du är projektledare för Allidrott i Örnsköldsvik. Ett projekt som vill ge ungdomar möjlighet att prova på och upptäcka olika idrotter under organiserade former. Nu har ni kört dans med Örnsköldsviks Gymnastikklubb i fyra veckor.
 

O-ringen Höga Kusten 2018

(2016-10-26 15:19)
Vill ni hyra ut er klubblokal under O-ringen?
 
Riksidrottsförbundet förbjuds att använda personnummer i kontrollen av LOK-stödet. Dock meddelar RF att idrottsföreningarna kan agera precis som tidigare, det vill säga fortsätta registrera fullständigt personnummer.
 
Vad är viktigast att man vinner eller att man har roligt tillsammans? Den 30e november är det dags för filmvisning av Idrottens Himmel och Helvete dokumentären på Hotell Baltic i Sundsvall.
 
Alla ska vara välkomna inom idrotten - det är en självklarhet för Västernorrlands idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna. Vi är därför med i Regnbågsveckan som Örnsköldsviks kommun arrangerar tillsammans med ett antal aktörer.
 
Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna söker en distriktsidrottschef till Västernorrland
 
Kom förbi och fika med oss och snacka lite idrott. Vi bjuder in till Öppet hus i Sollefteå den 10 oktober och i Kramfors den 17 oktober.
 
Västernorrlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västernorrland söker en medarbetare för att offensivt möta framtiden. Nu söker vi en idrottskonsulent för att utveckla idrotten i Västernorrland.
 
Nu har ni chansen att rekrytera och utbilda ledare via projektet Lobben. Vi söker arbetslösa ungdomar i åldern 18-24 år. Alla som är med i projektet får ledarskapsutbildning, praktik hos en idrottsförening och på en skola.
 
Spelarna spelar, ledarna coachar, domarna dömer, publiken hejar på alla, alla gör så gott de kan, det är inte VM. De budskapen möts du av om du ska spela eller titta på fotboll på Myran i Härnösand.
 
Några dagar efter vårt senaste årsmöte meddelade Anders Öhrn att han lämnade styrelserna för Västernorrlands Idrottsförbund, VIAB (Västernorrlands Idrottsservice AB) och SISU Idrottsutbildarna Västernorrland av personliga skäl.
 
Vill ni locka fler till er förening och få chans att visa upp er idrott? Då kanske Allidrott är något för er?
 
Alla ska vara välkomna inom idrotten - det är en självklarhet för Västernorrlands idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna. Därför tar vi plats i Pride-paraden i Sundsvall den 9 juli.
 
RF:s förtjänsttecken, idrottens högsta utmärkelse, delas traditionellt ut under högtidliga former i samband med idrottsfesten på Riksidrottsmötet, nu närmast i Karlstad i maj 2017.
 
Idrottens Vänner kallar den för "ungdomsidrottens egen Oscarsgala" och totalt 60 000 kronor delades ut till några av distriktets största talanger. Totalt 17 ungdomar och årets ledare fick kliva upp på podiet på Hotell Knaust den 11 maj och ta emot...
 

PH Vet logo

real logo

logo SCA

Läs mer om SCA 

_______________________________

Newbody_logo

_______________________________

Tavla Birthe Wesselhöft

Littografi av Birthe Wesselhöft

Några finns kvar att köpa! 

Kontakta kansliet

_______________________________

Väder Bergeforsen

Filtrera nyheter

Postadress:
Timrå HSF - Ridsport
Norra Lundvallsvägen 4
86192 Bergeforsen

Kontakt:
Tel: 060-570345, 060-570346
Fax: 060-570349
E-post: This is a mailto link

Se all info