Hoppa till sidans innehåll

Västernorrlands idrottförbunds nyheter


Hur ser idrottsföreningar på den långsiktiga planeringen av bebyggelse mark- och vattenanvändningen i centralorten? Ta chansen vad med och påverka och bidra med idrottsföreningens syn på hållbar och långsiktig planering!
 
Nätra SK har valt att plocka bort resultatlistor i direkt samband med tävlingen kommunskidan. Detta beslut fattades när man tillsammans med andra föreningar diskuterade tävlingen Kommunskidan i Ungdomsrådet i Örnsköldsvik.
 
De kommer med bakgrund från sex olika länder och vill utvecklas i sitt ledarskap. De har precis börjat utbildningen Ledarskap i Svensk Idrott. En unik utbildning som Västernorrlands Idrottsförbund genomför i samarbete med Bosön idrottsfolkhögskola.
 
1 874 767 kronor – det är vad ungdomsidrotten i Västernorrlands län kan glädja sig åt vid årets utbetalning från Gräsroten. Totalt har 27 966 västernorrlänningar fördelat pengarna på 300 föreningar i länet.
 
Du är projektledare för Allidrott i Örnsköldsvik. Ett projekt som vill ge ungdomar möjlighet att prova på och upptäcka olika idrotter under organiserade former. Nu har ni kört dans med Örnsköldsviks Gymnastikklubb i fyra veckor.
 

O-Ringen Höga Kusten 2018

(2016-10-26 15:19)
Vill ni hyra ut er klubblokal under O-Ringen?
 
Riksidrottsförbundet förbjuds att använda personnummer i kontrollen av LOK-stödet. Dock meddelar RF att idrottsföreningarna kan agera precis som tidigare, det vill säga fortsätta registrera fullständigt personnummer.
 
Vad är viktigast att man vinner eller att man har roligt tillsammans? Den 30:e november är det dags för filmvisning av Idrottens Himmel och Helvete dokumentären på Hotel Baltic i Sundsvall.
 
Alla ska vara välkomna inom idrotten - det är en självklarhet för Västernorrlands idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna. Vi är därför med i Regnbågsveckan som Örnsköldsviks kommun arrangerar tillsammans med ett antal aktörer.
 
Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna söker en distriktsidrottschef till Västernorrland
 
Kom förbi och fika med oss och snacka lite idrott. Vi bjuder in till Öppet hus i Sollefteå den 10 oktober och i Kramfors den 17 oktober.
 
Västernorrlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västernorrland söker en medarbetare för att offensivt möta framtiden. Nu söker vi en idrottskonsulent för att utveckla idrotten i Västernorrland.
 
Nu har ni chansen att rekrytera och utbilda ledare via projektet Lobben. Vi söker arbetslösa ungdomar i åldern 18-24 år. Alla som är med i projektet får ledarskapsutbildning, praktik hos en idrottsförening och på en skola.
 
Spelarna spelar, ledarna coachar, domarna dömer, publiken hejar på alla, alla gör så gott de kan, det är inte VM. De budskapen möts du av om du ska spela eller titta på fotboll på Myran i Härnösand.
 
Några dagar efter vårt senaste årsmöte meddelade Anders Öhrn att han lämnade styrelserna för Västernorrlands Idrottsförbund, VIAB (Västernorrlands Idrottsservice AB) och SISU Idrottsutbildarna Västernorrland av personliga skäl.
 

PH Vet logo

real logo

logo SCA

Läs mer om SCA 

_______________________________

Newbody_logo

_______________________________

Tavla Birthe Wesselhöft

Littografi av Birthe Wesselhöft

Några finns kvar att köpa! 

Kontakta kansliet

_______________________________

Väder Bergeforsen

Filtrera nyheter

Postadress:
Timrå HSF - Ridsport
Norra Lundvallsvägen 4
86192 Bergeforsen

Kontakt:
Tel: 060-570345, 060-570346
Fax: 060-570349
E-post: This is a mailto link

Se all info