Hoppa till sidans innehåll

Ny medlem


Tingbergs AIS har välutbildade och engagerade ledare som erbjuder en allsidig träning och en fin kamratanda. Till klubben är alla välkomna och alla tränar och tävlar utifrån sina egna förutsättningar och mål.

Klubbens verksamhet bygger enbart på ideellt arbete. Genom att hjälpas åt bygger vi tillsammans upp en riktigt bra klubb. Det ideella arbetet består av tränare, styrelse, föräldrar som hjälper till vid träningsläger, ordnar samåkning till träningar och tävlingar samt ställer upp som funktionärer på tävlingar m.m.

                                                 

Träningarna

Ledarna utformar träningen så att den ska passa ungdomarnas olika åldrar och förutsättningar. Större delen av året tränar klubben i Tingbergsskolans gymnastiksal och i vår klubblokal. På sommarhalvåret befinner vi oss på Ekaråsen i Lilla Edet.

 

Framtidsgruppen

Här får barn mellan 6-10 år testa på charmen med alla friidrottens grenar, såsom höjd, längd, sprint, kula, spjut o.s.v. Allt görs med glimten i ögat och fokus ligger främst på glädje, kompisar och att våga prova.

 

Mellangruppen

I den här gruppen samlas 10-12  åringarna för gemensap och sport. Här uppmuntras fortfarande allsidighet, varvid alla friidrottens grenar utövas av de aktiva. Här fokuseras lite mer på teknik, varvat med bus, skoj och stim.

 

Athletgruppen

Vid 12 års ålder kanske man har börjat komma på lite mer vilka grenar man vill träna lite extra med och det skapas därför större möjligheter att träna på just din specifika gren. Mångsidighet fortsätter självklart att uppmuntras och alla grenar provas på vid olika tillfällen. Träning, gemenskap och stöttning.

 

Träningsläger

Några gånger per år anordnas träningsläger för barnen och ungdomarna. Ledarna lägger upp träningsprogrammet och några föräldrar hjälps åt med det praktiska arbetet runt omkring.

 

Tävlingar                                                                                            

Det finns inga krav på att vara med och tävla, men många tycker att det är väldigt roligt. Man tävlar först och främst för att känna glädje och för möjligheten att slå sina egna resutat.

 

Medlemsskap

I Tingbergs AIS får man självklart prova på att träna ca 4 gånger innan man bestämmer sig för fortsatt medlemsskap.Skicka då gärna ett mail till This is a mailto link för information om grupp och träningstider.

 

För att bli medlem i Tingbergs AIS ansöker du sedan om ett medlemsskap via den här länken ---> här där du fyller i uppgifterna på den person som önskar och medlemsskap.

 

Dina uppgifter behövs för att vi ska kunna fylla i närvarokort, ansöka om bidrag m.m. Man meddelar då tränarna.

 

Genom att bli medlem omfattas du även av en olycksfallsförsäkring när du är med och tränar eller tävlar med Tingbergs AIS.

 

Vi hoppas att du eller ditt barn ska trivas i Tingbergs AIS!

                                             

Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:00
Skribent: Madeleine Rydin

Postadress:
Tingbergs AIS - Friidrott
Jonny Kristiansson, Björkvägen 9
46372 Lödöse

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info