Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Herr


Kval-match till Div.4 Elit nummer 2 väntar nu Tjust på hemmaplan mot Markaryds IF som har en lång resa framför sig. 30 mil enkelresa. Markaryds IF inledde kvalspelet för en plats i nästa års division fyra elit på bästa sätt. Hemma på fantastiska...
 
En mycket bra fotbollssäsong med många bra och dåliga matcher, 4 av 4 derbymatcher avklarad med vinster. Innan sista matchen i serien så har man denna gång lyckas slå IFK Västervik igen och därmed går serien mot sitt slut. På lördag den 3/10-2015...
 
Säsongen går mot slutet, serieledarna tjust spelar borta mot IFK Västervik. Första mötet slutade 6-1 till Tjust då första derbyt spelades på tjustvallen.
 
Herrlaget laddar på nytt efter att ha vunnit seriefinalen mot IFK Tuna på bortaplan där Joakim Jansson svarade för två nya snygga mål. Tjust tåget fortsätter att rulla på framåt. 3 raka segrar har laget just nu och på lördag kommer Sommens AIF på...
 
Seriefinal mot IFK Tuna väntar på bortaplan imorgon kl 15.00. Första mötet slutade 1-0 till Tjust IF FF på hemmaplan där Timmy gjorde matchens enda mål. Tjust IF har gjort klart med en ny spelare som gör sin första match för laget imorgon mot just...
 
En mycket viktig match väntar herrlaget imorgon fredag mot AFC i div 4 NÖ. Efter stor seger mot Överum IK så väntar ännu en match hemma mot AFC som kommer på besök.
 
Tyvärr tappade vi poäng mot Annebergs GIF där det blev förlust med 4-2. Men det var inte bara vi som tappade poäng under helgens matcher, även IFK Tuna förlorade mot bottenlag Lommaryd med hela 2-0. Nu har uppladdning inför ny match påbörjat.
 
Vi har ALLT i våra egna händer, superformen har vi hittat men räcker det långt? Det kan vi bara bevisa ute på plan. Imorgon kommer Annebergs GIF på besök då Tjust IF FF och Annebergs GIF ska göra upp om vem som är seriens farligaste lag just nu.
 
Matchdags igen! Äntligen drar vi igång på allvar och vi startar mot Ölmstads IS hemma på Tjustvallen lördag kl 14:00. Truppen ser intressant ut med 2 nya killar som blev klara under sommaruppehållet.
 

Nyförvärv klar i sommar

(2015-07-21 11:32)
Kliton Tony Bakiv är spelklar för Tjust IF FF och därmed stärker upp truppen inför hösten. Under ett års tid har Tony tränat med klubben och gjort bra ifrån sig. Han beskriver sig själv som en offensiv spelare, en spelfördelare på plan.
 
Det blev seger mot Hultsfred hemma och därmed är vi fortfarande obesegrade på hemmaplan. Nu har vi ett sommaruppehåll från fotbollsträningar och matcher ett tag framöver.
 
Sista seriematchen innan sommaruppehållet. Vi har hittat formen, 6-1 mot IFK Västervik hemma, 5-1 mot Lommaryds IF på bortaplan, 3-1 mot Ölmstad IS på bortaplan. Nu väntar en svårmatch mot Hultsfred FK, ett lag som gillar att spela fysiskt.
 
Efter att ha fått njuta av storseger mot topplagen IFK Västervik, väntar nu bortamatch mot Lommaryd på söndag kl 15:00. Spelarna, ledarna och publiken fick se en mycket välspelad och bra fotbollsmatch i tisdag och nu väntar Lommaryd på bortaplan.
 
Tisdag 23/6 väntar nu en svår och oerhört viktig hemmamatch mot IFK Västervik. Ett lag som förstärkt med en del skickliga spelare från Gunnebo och sedan gjort bra ifrån sig i serien genom att spela hem 16 poäng på 9 matcher. Vi är obesegrad hemma.
 
Efter förra veckans tränaravgång för herrlaget och efter intensiva samtal med Sören Karlsson, till höger på bilden, tänkt som huvudtränare, så fick vi allt på plats i helgen.
 

 

 

 

Sportringen

 

 

 

Fotbollskalendern

Håll koll på vad som händer i

föreningen.

 

 

 

Information från kansliet

Här hittar du bl a information om

kansliets telefontider och

hur du hittar till Tjustvallen

och Hammarvallen.

Postadress:
Tjust IF FF - Fotboll
Tjustvallen
59432 Gamleby

Besöksadress:
Tjustvallen
59432 Gamleby

Kontakt:
Tel: 0493-51180
E-post: This is a mailto link

Se all info