Hoppa till sidans innehåll

Tjuvkils KK - Segling

 Välkommen till Tjuvkils Kappseglings Klubb!

 

Kommande aktiviteter för säsongen 2018:
  • Onsdagsseglingar/matchrace/träning med start 13 juni t om 15 augusti, samling kl. 17.30 i hamnen. Start kl 18 för mini-matchrace. Kom och segla ung som gammal eller varför inte tillsammans. (Båtar finns att hyra i klubben för dig som vill segla men inte har egen båt). Efter målgång tänder vi grillarna och alla som deltar får korv, bröd och dricka. Du som inte seglar, kom och heja på, bada från badbryggan intill. Det finns säkert plats på grillen så ta med något att grilla, träffas och umgås med oss som är där!    

                                                                                                                                       TJUVKILS-REGATTA: lördag 14 juli. Rorsmansmöte kl 10, första start kl.11.

 

Sommarens Seglarskole-veckor:

Vecka 26 är FULLBOKAD!
Vecka 27 och och vecka 28 finns det några få platser kvar!

 

Sökes! 

TKK söker huvudinstruktörer till sommarens seglarskola vecka 27 och 28 då det är nybörjar- och fortsättningskurser. 

Vår klubb är en sommarklubb med stort hjärta, engagemang och sammanhållning.

Är du intresserad eller känner någon som är intresserad, hör av dig till Sussie Toft på tel. 0721- 42 76 87 eller maila This is a mailto link

 

Seglarskolor:Junior nybörjare v. 26, Nybörjare/fortsättning vecka 27 och 28 måndag-fredag kl. 9-16. Inriktningen v. 26 är nybörjare, därefter blandat. Även om vi kommer att blanda nybörjare och fortsättning delar vi in i lämpliga grupper under dagarna för att alla ska få så anpassad träning som möjligt utifrån sin nivå. Båttyper: Optimist, RSTera, Tvåkrona. Pris: 1250 kr. Se mer information under fliken Seglarskola.                                                 
Arbetsdag:söndag 16 september. Samling kl. 10 i Klubbhuset. Vi avslutar säsongen och plockar undan inför vintern.

Hitta hit:
Du hittar oss på bryggorna vid Tjuvkils Huvud, beläget vid kusten i Kungälvs kommun. 
Hitta hit: Från väg E6 vid Kungälv tag av på väg 168 mot Marstrand. Till Tjuvkil är det ca 18 km. Fortsätt ytterligare 1 km rakt fram till Tjuvkils Huvud. Parkering finns vid båthamnen. Närmaste busshållplats är Tjuvkils Huvud.
Här kan du som medlem hyra klubbens båtar (Optimister, Teror, Tvåkronor), utveckla dig i våra seglarskolegrupper för barn, ungdomar och vuxna.
Kom på våra onsdagsseglingar juni - augusti (t om v 33). Då tänder vi grillen och njuter av kappsegling och "tjöt" på bryggan. 
Förutom segling och båtliv njuter du här av vacker natur, panoramautsikt och fina promenadstråk. Vill du nå toppen av "huvudet" så tar det ungefär 15 min, promenaden kräver rejäla skor.

Information om aktiviteter kommer löpande att läggas ut här på hemsidan och i vår facebook- grupp Tjuvkils Kappseglings Klubb (TKK) https://www.facebook.com/groups/160837683956232/

 

 

 
 

 

 

svenskasjo_468x116_anders

På gång

 

 

 

Postadress:
Tjuvkils KK - Segling
Emma Johansson, Matskärsvägen 45
44275 Lycke

Kontakt:
Tel: 0703-33 15 87
E-post: This is a mailto link

Se all info