Hoppa till sidans innehåll

Tjuvkils KK - Segling

 Välkommen till Tjuvkils Kappseglings Klubb! 

Du hittar oss på bryggorna vid Tjuvkils Huvud, beläget vid kusten i Kungälvs kommun. 
Här kan du som medlem hyra klubbens båtar (Optimister, Teror, Tvåkronor), utveckla dig i våra seglarskolegrupper för barn, ungdomar och vuxna.
Kom på våra onsdagsseglingar juni - augusti. Då tänder vi grillen och njuter av kappsegling och "tjöt" på bryggan. 

Hitta hit: Från väg E6 vid Kungälv tag av på väg 168 mot Marstrand. Till Tjuvkil är det ca 18 km. Fortsätt ytterligare 1 km rakt fram till Tjuvkils Huvud. Parkering finns vid båthamnen. Närmaste busshållplats är Tjuvkils Huvud.
Förutom segling och båtliv njuter du här av vacker natur, panoramautsikt och fina promenadstråk. Vill du nå toppen av "huvudet" så tar det ungefär 15 min, promenaden kräver rejäla skor.

 

SENASTE NYTT:

Resultat från årets regatta finns under fliken Tjuvkilsregatta

 

KOMMANDE AKTIVITETER:
TKK-fest lördagen den 29 juli kl 18. Då är det dax för vår populära bryggfest med livebandet Micke & the Mats, allsång, dans och försäljning av hamburgare och snax. Boka in datumen och bjud med med era vänner till en av sommarens höjdpunkter! 

 

Matchrace/träning på onsdagar kl. 18, samling kl 17. 30 för förberedelser av båtarna så alla är klara till kl 18. Varje onsdag anordnar klubben mini-match-race och här deltar vi för att det är roligt att segla- ung som gammal tillsammans. När alla har gått i mål tänder vi grillen och alla som deltar får korv och bröd med dricka! Du som inte seglar- kom och heja på, bada från badbryggan intill och ta med något att grilla. Onsdagarna har blivit en naturlig samlingspunkt för seglarnas familjer men även andra som vill träffas och umgås!

 

  • OBS! Klubbens mail-adress har inte fungerat och nu mer är klubbens nya mailadress: This is a mailto link
Om ni har mailat till den gamla adressen utan att ha fått svar, var vänlig maila igen till den nya mailadressen! Sprid gärna denna information, så ni som har försökt att anmäla till sommarens seglarskolor kan få besked om plats!

Info om aktiviteter kommer löpande att läggas ut här på hemsidan och i vår facebook- grupp Tjuvkils Kappseglings Klubb (TKK)
 
Adresser för mer information:
facebook Tjuvkils Kappseglings Klubb (TKK)
facebook Tjosken
facebook KMS Nordön
facebook Marstrands Segelsällskap
www.kmsnordon.se
www.marstrandsss.se

 

 

 
svenskasjo_468x116_anders  

 

 På gång

Postadress:
Tjuvkils KK - Segling
Emma Johansson, Matskärsvägen 45
44275 Lycke

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info