Hoppa till sidans innehåll

Föreningen

Nyheter

Broncos knyter till sig den anrika Banken, som grundades 1835, som silversponsor. Sponsoravtalet är på två år och sträcker sig fram till 2019.
 
En dialog som inleddes i samband med ungdomsturneringen Dukes Tourney förra sommaren har nu resulterat i ett samarbete mellan Broncos och Stockholm Mean Machines. Första steget i samarbetet är ett farmaravtal mellan föreningarnas herrlag.
 
För tredje året i rad går Bauer Elektriska in som Huvudsponsor i Upplands Bro Broncos. Företaget har varit en stor bidragande faktor till föreningens utveckling och vi är mycket tacksamma att de fortsätter.
 
Broncos logo (Hästhuvud)
Nu är Broncos årsmöte genomfört med en del förändringar. Några personer sitter kvar från förra året och en hel del nya har kommit in. Slutsatsen är att det nu finns betydligt bättre förutsättningar att möta de utmaningar 2018 kommer att innebära.
 
Härmed kallas föreningens samtliga medlemmar till årsmöte i Finnstaskolans matsal söndag 4 februari kl 15.00. Innan mötet kommer man kunna klämma och känna på Contact sports stora sortiment av fotbollsutrustning (från kl 12.00).

HUVUDSPONSOR

Bauer Elektriska AB

SPONSORER

Brickhouse Training center

Följ oss på

Facebook  instagram  youtube

_____________________________

Postadress:
Upplands-Bro AFF Broncos - Amerikansk Fotboll
Wennerholm, Bergvägen 24
19631 Kungsängen

Kontakt:
Tel: +46(0)708221876
E-post: This is a mailto link

Se all info