Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Namnbyte

(2018-01-16 10:27)
Elitserielaget BK FH Engelholm har bytt namn till BK Full House.
 
I helgen var det stor spelglädje på många håll runt om i landet. Flera höga slagningar, Cajsa Wegner i Femtionian slog hela 1037 vilket är sjunde högsta slagning i seriespel för damer. Säsongens andra och tredje bästa resultat slogs bland herrarna.
 

Kalender 2018

(2018-01-15 13:00)
För att ni ska kunna veta ungefär vad som händer under 2018 har vi på Swebowl.se satt ihop en kalender med några av de saker som händer i bowlingvärlden under året.
 

Jesper sexa i Ballmaster

(2018-01-14 19:26)
Den 48:e upplagan av klassiska Ballmaster Open i Helsingfors slutade med seger för malaysiska damstjärnan Jane Sin Li, som slog hemmafavoriten Kimmo Lehtonen i finalen, 277-173.
 

Dubbla vinster för Nobel

(2018-01-14 18:51)
På söndagen spelades det i Mellanallsvenskan fyra matcher minnisammandraget i Karlskoga. Hemmalaget Nobel vann sina båda matcher och förutom vinsterna presterades det flera fina individuella prestationer.
 
I södra gruppen har topptrion alla 22 poäng och börjar skapa en lucka till lagen nedanför strecket. I norr ser SIK ut att sakta men säkert koppla ett grepp på övriga lag.
 
Första seriehelgen på året stod minisammandrag på schemat för lagen i Sydallsvenskan. Många perfekta serier och tusenslagningar. Bland annat en som hamnar i de topp 10 högsta slagningarna på damsidan.
 
Umeå IK är nu åter i serieledning efter en stark bortaseger mot Domsjö. Samtidigt som konkurrenterna Boden F och Piteå BK förlorade sina matcher.
 
Minisammandrag stod på schemat för de mellanallsvenska lagen idag. I Västerås fortsatte AIK sitt återtåg till Elitserien med två meriterande segrar mot topplag. - Det där satt ju fint, säger Ian Robinson i AIK.
 

Allsvenskan startar igen

(2018-01-12 13:00)
2018 års första serieomgång spelas till helgen och på en gång spelas ett seriefinalsderby i damernas allsvenska mellan Sundbyberg och AIK och minisammandrag bland herrarna i både Syd- och mellan-allsvenskan.
 
Efter 10 av 17 kvalstarter i Finlands största och mest klassiska tävling: Ballmaster ligger nio svenskar på finalplats. Bäst hittills är Jenny Wegner och Pontus Andersson som delar på nionde platsen tillsammans med Timmy Tan från Malaysia.
 
I december 2017 avslutade David Runefelt sin 2-åriga Elittränarutbildning på Bosön i Stockholm och blev Sveriges andra steg 5-tränare. - Jag hoppas få dela med mig av mina kunskaper, säger David Runefelt.
 
Under helgens AIK Tournament delade den tidigare storspelaren och förbundskaptenen Magnus Johnson ut ”Magnus medalj” till BK Femtionians Jenny Wegner. - Hon är verkligen nummer ett bland tjejerna och en förebild, säger Magnus Johnson.
 
Den 24e mars till 2a april 2018 avgörs bowlingens Junior-EM i Ålborg, Danmark. Idag har förbundskaptenen Johan Ekström tagit ut sin trupp som innehåller fem debutanter. - Dessa är de vi tror slår ner flest käglor, säger han.
 
Den 24e mars till 2a april avgörs bowlingens europamästerskap för juniorer i danska Ålborg. Truppen som tog ut idag innehåller hela fem debutanter och en historisk spelare. - Dessa är de vi tror slår ner flest käglor, säger förbundskaptenen.
 

 

Postadress:
Uppsala BC 90 - Bowling
Anders Adriansson, fullerö nyboda 341
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info