Hoppa till sidans innehåll

Uppsala JK - Judo

  

** Nyheter / Aktuellt / UJK sommarschema 2017 **

 

Hej!

Uppsala judoklubb växer så att det knakar vilket gläder oss alla. Klubben har idag över 400 aktiva medlemmar och ytterligare en expansion är beräknad till vårterminen 2017. Med den stora tillväxten tillkommer också ett större ansvar och en bättre planering i verksamheten.
Styrelsen vill stolt meddela att Iteb Zitouni kommer jobba 50 % åt klubben under nästa termin. Hans främsta uppgift är att ta fram ett fungerande schema och kalendarium för vårterminen 2017. Han kommer att ägna drygt hälften av sin tid på mattan som tränare och resterande tid kommer framförallt att läggas på administration av tävlingar och läger, resa som coach och lagledare och en del andra uppgifter som underlättar klubbens expansion och tar klubben framåt.
Iteb har redan delvis varit involverad i klubben sen tidigare men har samtidigt haft uppdrag i Bålsta judoklubb under 6 år. Nu har han lämnat Bålsta och kommer endast att jobba åt UJK.

Vi vill passa på att tacka alla tränare och ledare i klubben för deras fantastiska jobb och ser fram emot en ny termin med nya utmaningar!

Gott nytt år! 
Med vänlig hälsning
Styrelsen i Uppsala judo klubb 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

molarin kompetens

 

 

sbi-logo-frilagd

Bildresultat för stadium logga

 

 

Postadress:
Uppsala Judoklubb - Judo
Box 16002, Idrottsgatan 2
75016 Uppsala

Besöksadress:
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: + 46 18 262060
E-post: This is a mailto link

Se all info