Hoppa till sidans innehåll

Medlemsansökan


Som medlem i Uppsala löparklubb får du tillgång till träningar, interna klubbtävlingar, specialträningar med inhyrda tränare, klubbfester m.m. Det mesta ingår i den låga medlemsavgiften. Vid vissa träningstillfällen, när vi hyr in proffstränare, tar vi en avgift men den är oftast subventionerad av klubben. Ibland står klubben också för tävlingsavgifter för vissa tävlingar.

Vi är en ideell förening och klubben är vad dess medlemmar gör den till. För att hålla alla aktiviteter igång krävs det att vi alla bidrar till verksamheten efter förmåga.

 

Vill du bli medlem fyller du i uppgifterna nedan, så snart vi har godkänt din ansökan får du inloggningsuppgifter till hemsidan skickade till den e-post adress som du uppger. OBS! Kom ihåg att uppge din e-postadress och kontrollera noga att den är rätt.  Betalningen av medlemsavgiften görs via hemsidan så det är viktigt att alla uppgifter som anges i medlemsansökan stämmer. Klicka på "Nästa" för att komma vidare när du fyller i ansökan.

Om du sysslar med löpning i någon form ska du kryssa i Friidrott, det gör du även om du inte deltar i några tävlingar. "Endast medlemskap" används bara för passiva medlemmar som vill stödja klubben med sitt medlemskap.

För att anmäla en familj görs en ansökan för varje familjemedlem. Sedan måste du mejla This is a mailto link  och tala om vilka som ingår i familjen och vem som ska vara familjeadministratör, dvs. betala avgiften.

Medlemsavgift 250 kr per år.
Familjemedlemskap 350 kr per år.

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Uppsala LK
C/o Tomas Thim, Slöjdgatan 21
75238 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018-550462
E-post: This is a mailto link

Se all info