Hoppa till sidans innehåll

 

Helgen tävlingar - STORT TACK

2015-09-01 08:00
Ett STORT TACK till alla! I helgen visade vi oss verkligen från vår bästa sida! 17.00 Fredag får vi meddelandet att föreningen som skulle förse oss med flaggvakter inte kommer kunna fullfölja sitt åtagande...
  • Uppdaterad: 2017-10-03 21:10

Ett STORT TACK till alla!
I helgen visade vi oss verkligen från vår bästa sida! 17.00 Fredag får vi meddelandet att föreningen som skulle förse oss med flaggvakter inte kommer kunna fullfölja sitt åtagande (trots besked under Torsdagen att "allt var under kontroll"). Ridå ner.
 
Här hade 9 av 10 klubbar fått ställa in tävlingarna - men INTE Uppsala MK! Telefonerna gick varma under hela fredagkvällen och vi lyckades på Fredag kväll runt 20.00 fixa ihop så att vi hade hyfsad bemanning. Lördag morgon lyckas vi leta upp dom sista och träningarna kunde starta enligt schema.
 
Samtidigt som vi avverkar en YMX med alldeles lysande feedback på både bana och organisation (samt resultat från våra hemmaförare) så klarar vi av att skaka fram bemanning också till stockholmscrossens tävling. Även den avlöper med väldigt positiv feedback från alla håll och kanter.
 
Alla som ställde upp skall ha ett STORT TACK. Alla ska känna sig extra stolta över att vara medlem i Uppsala MK! Få klubbar har så engagerade medlemmar att man klarar av att köra Endurotävlingar, MXSM, YMX, Stockholmscrossen och en Serietävling samma år. Vårt bidrag till sporten är såklart rätt omfattande då vi sett en allmän trend att färre och färre klubbar i regionen orkar dra ihop tävlingar, men jag hoppas vi kan sporra andra klubbars medlemmar att aktivera sig genom vårt eget engemang.
 
Under Hösten kommer styrelsen jobba med ett par förslag vi har för att aktivt sätta press på och öka antalet "aktiva" medlemmar i både vår egen föreningen men också andra i regionen. Vi återkommer under Oktober och November på den punkten.
 
Mvh Styrelsen i Uppsala MK
 
 
Skribent: Andreas Eriksson

Facebook för UMK-medlemmar

Ej Uppsala MK-medlem

Körförbud i MX-depå

Postadress:
Uppsala MK - Motorcykel och Snöskoter
Vaksala Lunda Norrhagen 74
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info