Hoppa till sidans innehåll

Välkommen att bli medlem i Uppsala Vasaloppsklubb – UVK.


Vill du bli medlem fyller du i uppgifterna nedan, så snart vi har godkänt din ansökan får du inloggningsuppgifter till hemsidan skickade till den e-post adress som du uppger. OBS! Kom ihåg att uppge din e-postadress och kontrollera noga att den är rätt.  Betalningen av medlemsavgiften görs via hemsidan så det är viktigt att alla uppgifter som anges i medlemsansökan stämmer. Klicka på "Nästa" för att komma vidare när du fyller i ansökan.

OBS1! Om du sysslar med längdskidåkning (inkl. rullskidor) i någon form ska du kryssa i båda rutorna Skidor och Längdåkning. Gör det även om du inte deltar i några tävlingar. "Endast medlemskap" används bara för passiva medlemmar som vill stödja klubben med sitt medlemskap.

OBS2! För att anmäla en familj görs en ansökan för varje familjemedlem. Sedan mailar du This is a mailto link och talar om vilka som ingår i familjen och vem som ska vara familjeadministratör, dvs. betala avgiften.

Medlemsavgift:

Vuxen            325 kr per säsong (1 april till 31 mars)
 

Familj            500 kr per säsong

Uppstår något problem så kan ni kontakta ordförande Andreas Bertilsköld på This is a mailto link .

Ni som deltar i tävlingar skall vara försäkrade. Det ingår i medlemsavgiften om ni betalat in medlemsavgiften. UVK ordnar försäkringen och anslutning till Svenska skidförbundet. Efter genomförd registrering i klubbens register då kan ni utföra anmälan till tävlingar via vår hemsida. Registreringen kan ta några dagar innan den är genomförd.

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Uppsala Vasaloppsklubb - Skidor
Andreas Bertilsköld, Rättarvägen 7
75645 Uppsala

Kontakt:
Tel: +46702672891
E-post: This is a mailto link

Se all info