Hoppa till sidans innehåll

Vallentuna CK - Cykel

Varmt välkommen till Vallentuna CK
 
Vi välkomnar alla som vill använda en landsvägscykel som en pulshöjande aktivitet. Vi är en klubb med licensierade cyklister i senior- respektive veteranklassen och med en mycket stor motionsverksamhet. Om du undrar över något så kontakta oss på mailadressen som finns längst ner på sidan. Välkommen!

Nyheter

2017-04-25
Två tredjeplaceringar blev resultatet för VCK:s Therese Ljungström efter helgens första tävling för säsongen i veterancupen. (Foto: Johan Nilsson)
 
2017-04-21
På onsdag den 26 april klockan 19.00 arrangerar Vallentuna CK SMACK-tempo 20 km i Brottby. Det behövs nu ett antal funktionärer som kan hjälpa till nästa vecka.
 
2017-04-09
Webbshoppen hos La Chemise är nu öppen och det går bra att beställa klubbkläder med leverans före Vätternrundan.
 
2017-04-06
Söndag den 16 april klockan 10.00 startar VCK:s ledarledda uteträningar. Nytt för i år är att det kommer att anordnas nybörjargrupper vid några tillfällen för dig som aldrig har cyklat i grupp tidigare men vill börja.
 
2017-03-26
Nu inför säsongsstarten erbjuds VCK:s medlemmar 20 procents rabatt på Solestar, sulor till cykelskorna. Sulorna beställer du hos Triathlonbutiken. Rabattkoden som behöver uppges vid beställning hittar du när du loggar in i klubbens forum.
 
2017-03-22
Nästa vecka, onsdag den 29 mars klockan 18.30, drar årets upplaga av SMACK-serien/Upplands cup Lvg igång. Första omgången startar vid Sjöås handel och serien fortsätter därefter fram till den 6 september. (Foto: Mikael Lind)
 
2017-03-21
I söndags var det LABC-utbildning för klubbens cykelledare, att lära sig ta hand om skadade om olyckan är framme vid våra gemensamma träningar under cykelsäsongen.

Cykelpolicy

När vi är ute och cyklar tillsammans är det viktigt att vi alla har samma syn på hur vår cykling ska gå till. Om vi håller oss till de enkla regler som finns blir våra rundor både trevligare, säkrare och mindre ansträngande. Ta dig tid och läs igenom vår cykelpolicy. Den är till för allas vår säkerhet. (Foto: Tomas Berg)

Vätternrundan 2017

Här finns all information om VCK:s deltagande i Vätternrundan 2016. (Foto: Jacob Lund Alfvengren)

VCK 10 år

I november 2004 bildades Vallentuna cykelklubb. Den första tiden var intensiv med mycket jobb, men också med en stor tillströmning av medlemmar, berättar Hans Ekholm och Mattias Björkhem, två av grundarna.

 Mallis16(7)

       

 

Logga (kopia)

 

fairing_logo


 

Postadress:
Vallentuna CK - Cykel
Roy Skjelnes, Åby gata 5C
18636 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link