Hoppa till sidans innehåll

Vallentuna CK - Cykel

Varmt välkommen till Vallentuna CK
 
Vi välkomnar alla som vill använda en landsvägscykel som en pulshöjande aktivitet. Vi är en klubb med licensierade cyklister i senior- respektive veteranklassen och med en mycket stor motionsverksamhet. Om du undrar över något så kontakta oss på mailadressen som finns längst ner på sidan. Välkommen!

Höstcykling

Nyheter

2017-02-01
Nu är det dags för årsmöte, glöm inte att anmäla dig så att vi har fika till rätt antal personer!
 
2017-01-08
Våra nya kläder går nu att beställa - webshoppen håller öppet fram till 25 Januari. Det går att prova kläder på plats hos LaChemise - tänk på att storlekarna inte är jämförbara med tidigare leverantör.
 
2016-11-29
Klubbens nya klädleverantör Verge jobbar tillsammans med företaget La Chemise i Stockholm. La Chemise har nu ett specialerbjudande för alla Vergekunder.
 
2016-11-06
Lördag den 12:e November kommer VCK:s klubbdag gå av stapeln med massor av aktiviteter under dagen - för att avslutas på ett festligt sätt med trerätters middag. Boka plats till middagen via webshoppen redan nu!
 
2016-10-31
De populära lite längre helgpassen med Peter Dörlich är tillbaka, passa på att uteckla din kondition och uthållighet tillsammans med klubben i vinter!
 
2016-10-25
 
2016-09-30
Vår klubbdag kommer att hållas den 12 November - mer information kommer inom kort, men boka in dagen i kalendern redan nu!

Cykelpolicy

När vi är ute och cyklar tillsammans är det viktigt att vi alla har samma syn på hur vår cykling ska gå till. Om vi håller oss till de enkla regler som finns blir våra rundor både trevligare, säkrare och mindre ansträngande. Ta dig tid och läs igenom vår cykelpolicy. Den är till för allas vår säkerhet. (Foto: Tomas Berg)

Vätternrundan 2016

Här finns all information om VCK:s deltagande i Vätternrundan 2016. (Foto: Jacob Lund Alfvengren)

VCK 10 år

I november 2004 bildades Vallentuna cykelklubb. Den första tiden var intensiv med mycket jobb, men också med en stor tillströmning av medlemmar, berättar Hans Ekholm och Mattias Björkhem, två av grundarna.

 Mallis16(7)

       

 

Logga (kopia)

 

fairing_logo


 

Postadress:
Vallentuna CK - Cykel
Roy Skjelnes, Åby gata 5C
18636 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link