Hoppa till sidans innehåll

Vallentuna FIK - Friidrott

Nyheter

Stadium ger 20% rabatt på ett helt köp i butiken.
 
 
Glöm snökaos och presidentval. Idag fyller VFK 43 år och det firades med snöpulsning på IP. Supertrevligt, superjobbigt och garanterat bättre än att försöka sladda till Bosön.
 
Årsmötet är ett enastående tillfälle att ta del av allt som har hänt inom föreningen under verksamhetsåret, att kunna ställa frågor och att komma med synpunkter inför det kommande verksamhetsåret. Mötet börjar kl. 18.30 i Hagasalen i Åbybergskyrkan.
 
VFKs öppna klubbmästerskap hölls den 10:e och 11:e september på Vallentuna IP. Det var många aktiva i alla åldrar som var med och tävlade under båda dagarna.
 
Under vecka 32 var UT-gruppen på träningsläger. Vädret var inte på deras sida men de gjorde det bästa av situationen och hade ändå en riktigt rolig vecka med massor av träning och skratt.
 
Som vi har berättat tidigare hade vi fyra VFK:are som var i finalen i sina grenar på USM och JSM som avgjordes på olika håll i Skåne under helgen 6 – 7 augusti. Caroline Larsson, Mathilda Jerpdal och Ebba Edqvist har intervjuats av Jonas Tollefors.
 
Lördag 10 september och söndag 11 september är det dags för Arena-KM
 
5 - 7 augusti avgjordes USM i Vellinge och JSM i Hässleholm. Mathilda och Ebba försvarade VFK:s färger på JSM medan Caroline och Isabella tävlade i USM. Alla fyra tjejer tog sig till final och Caroline fick med sig en bronsmedalj hem. GRATTIS!
 
Idag den 18 juni avgjordes den sjätte upplagan av halvmaratonloppet Runrundan, men tre dagar tidigare sprang Alex Bonn hem ett SM-guld i SM-Milen i klassen M65, och en hel del andra VFK-löpare har varit i farten under den senaste veckan.
 
Den gångna helgen var fullspäckad med tävlingar för alla åldrar och alla grenar som kan tänkas inom friidrotten. VFK:are tävlade flitigt från fredagkväll till söndageftermiddag både på Sollentunavallen och på Stockholms gator. Och det blev en hel del...
 
Vallentuna Friidrott på Idrottens dag 2016 Lördag 20/8 kl 10-14 Vallentuna IP Idrottens dag arrangeras nu för 4:e året i rad – med fler föreningar och bredare utbud än någonsin tidigare! Här kan du hitta en idrott eller annan fritidsaktivitet som...
 
I denna specialare kan du läsa hur du som fullbetalande medlem i VFK 2016 kan springa Runrundan den 18 juni utan kostnad. Du kan också titta in på en klubbinbjudan till NT-Löpet i Norrtälje den 7 juli (se klubbinbjudan) och läsa en del om vad som hän...
 
Då Huddingespelen avgjordes den 20-22 maj, så fanns en liten skara VFK-friidrottare på plats, och det gick riktigt bra överlag.
 
Nedan hittar du resultatlistan från Arenamilen - motionsupplagan - den 18 maj 2016!

Träningsgrupper

Vill du börja träna med oss?

Medlemsavgifter 2017

Du har väl betalt medlemsavgiften?

Bygg-hallen-banner2


Vallentuna Friidrott arrangerar: 

Arrangemang Nyårsloppet


Arrangemang Arenamilen


runrundan_logo_980x1063


LillaRR 2015

Postadress:
Vallentuna FK - Friidrott
Box 88
18622 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info