Hoppa till sidans innehåll

Välkommen som medlem i Vallentuna Ridklubb


De flesta av våra medlemmar är duktiga ridskoleelever men vi har också en hel del fantastiska privatryttare. Oavsett vilket, är du som medlem med och bidrar till en klubb där vi alla har ett gemensamt intresse hästar och hästsport. Vallentuna Ridklubb stödjer, inom ramen för klubbens ekonomiska förmåga, både träning och tävling. Vid har klubbkläder, klubbschabrak som finns att köpa. Vid lagtävling såsom Allsvenskan lånar vi ut schabrak och betalar startavgift mm. Här finns tillfällen att tävla och träna tillsammans. Vi vill inget hellre än att följa våra medlemmar i deras vardag såväl träning, umgänge och tävling. Vi publicerar gärna på vår hemsida! 

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev som alltid innehåller ett fint erbjudande från någon av våra sponsorer. Nyhetsbrevet skickas via mail så får du det inte får du höra av dig till This is a mailto link.

Vi arrangerar kurser, tävlingar, klubbtävlingar och roliga aktiviteter. För barn och ungdomar har vi en egen Ungdomssektion som anordnar roliga aktiviteter. Vi vill att så många som möjligt ska känna sig engagerade i klubben och bidra till att vi har kul tillsammans.

Hur gör jag för att bli medlem?

Är du "endast" privatryttare löser medlemskap enklast genom att sätta in medlemsavgiften på VRKs bankgiro 916-2694. Observera att Ridskolans elever fakturerar medlemsavgiften i samband med ridavgiften.

Glöm inte att ange följande på inbetalningen;

  • Fullständigt namn
  • Fullständigt personnummer
  • Fullständig adress
  • Mailadress

Notera att Du som lektionsryttare ska vara medlem i klubben. I medlemsavgiften ingår, en av Ridsportförbundet tecknat olycksfallsförsäkring och tidningen Häst&Ryttare. 

Medlemsavgifter 2017

Junior 300kr (till och med 18 år)
Senior 450kr

Stödmedlem: 200 kr

 

Stödmedlem är medlemskapet för dig som inte rider på ridskola och inte heller ska söka tävlingslicens. Som stödmedlem innefattas du av ridsportförbundets omfattande försäkring som gäller vid alla typer hästaktiviteter under året och är ett bra skydd för dig som anhörig till ryttare, eller som är medryttare.

Stödmedlemskapet kan när som helst under året uppgraderas till ett fullt medlemskap om du väljer att börja tävla och då betalar du bara mellanskillnaden upp till det medlemskapet.

Vallentuna Ridklubb har beslutat att ridlektioner för barn och ungdomar ska subventioneras. Läs mer om LOK-stöd

PUL(personuppgiftslagen)

Alla medlemmar har genom sitt medlemskap godkänt att föreningen registrerar och på annat sätt behandlar medlemmens personuppgifter samt att uppgifterna, inom ramen för föreningens verksamhet, offentliggörs oavsett framställningsform, t.ex. på föreningens hemsida. Om du inte vill närvara med bild och namn så måste detta delges styrelsen via mail This is a mailto link

Tidningen Häst & Ryttare

Häst & Ryttare delas ut till Svenska Ridsportförbundets samtliga medlemmar. Häst & Ryttare är en självständig tidning med uppgift att främja medlemmarnas intressen, att inspirera och öka kunskapen. Om du inte får tidningen kontakta This is a mailto link

 

OBS! Det kan vara bra att se över sitt eget och barnens egna försäkringsskydd eftersom ovanstående kollektiva olycksfallsförsäkringar har förhållandevis låga ersättningsnivåer.

 

* Som medlem i Vallentuna Ridklubb förbehåller vi oss rätten att ta och publicera foton tagna i och runt stallmiljön samt under tävlingar både på vår hemsida och på facebook. Om du tävlar för klubben förbehåller vi oss rätten att publicera resultat, bilder och namn på hemsida och facebook. Om du själv, eller du som vårdnadshavare till medlem under 18 år, misstycker till detta är det ditt ansvar att själv kontakta antingen webmaster Amanda (på This is a mailto link / 070-9722178) eller klubbordförande Charlotte Sunnberg (på This is a mailto link /070-7695309).

Uppdaterad: 23 JAN 2017 08:30
Skribent: Amanda Kaiser
Epost: This is a mailto link

VEDA är RÖKFRITT!

Följ vår ungdomssektion

Via E4an - Avfart  Upplands Väsby, följ skyltar mot Vallentuna väg 268. Följ sedan skyltar  mot Lindholmen. När du svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km.  Efter Vallentuna golfbana, sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Via E18 Norrtäljevägen - Sväng  av vid avfarten Vallentuna, Arninge, Följ skyltar mot Vallentuna, väg  264. Efter ca 8 km, kör rakt fram mot Lindholmen i rondellen. När du  svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km. Efter Vallentuna golfbana,  sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Om Du åker kommunalt  - Lättaste  sättet att ta buss 661 (mot Kårsta) eller 662 (mot Markim), hållplats  Solberga. Det finns även Roslagsbanan som går från Vallentuna mot  Lindholmen eller Kårsta. Hoppa av vid Lindholmen och sedan över spåret  och vik ner på gångvägen som är längs spåret - den gångvägen tar ca  25-30 min. Gå den tills du ser uppfarten till stallet och sväng in vid  stalluppfarten

Postadress:
Vallentuna RK - Ridsport
Veda
18694 Vallentuna

Besöksadress:
Ordförande Charlotte Sunnberg, Veda
18694 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info