Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Kayak Team Bohus Bergsprängning fortsätter att lansera nya spännande projekt. Nu finns första avsnittet av "Kanotpodden" ute som till premiären gästas av en av de största - Susanne Gunnarsson!
 
Ni som ännu inte har skickat in er LOK-stödsansökan för andra halvan av 2017 - den 25 februari är sista datum!
 
Senast den 2 maj ska ansökningar in till RF & Svenska Spels Elitidrottsstipendium. 50 000 kr möjliga för dig som kombinerar din landslagssatsning med postgymnasiala studier, sök!
 
Riksidrottsförbundet och BRIS har tagit fram ett stödmaterial med sju enkla regler för en sund och trygg barnidrott. Besök webbplatsen och ladda ner boken.
 
Nytt år innebär att det är hög tid att ansöka om "Tävlingslicens" för kanotister från 17 år och uppåt.
 
Idrottslyftet ger oss möjlighet att utveckla vår verksamhet för barn och unga (7-25 år). Nu är ansökan öppen för 2018, skicka in er ansökan innan den 25 februari.
 
Påverkas klubben av gamla (innan -68) servitut? Isåfall kan det behöva uppdateras under 2018 för att inte försvinna ur Lantmäteriets register.
 
I helgen gästade drygt 125 tränare, ledare och aktiva Bosön för att delta på SKF:s Tränarkonvent och/eller Arrangörsträff för Slätvatten. Även ett antal mindre träffar genomfördes under helgen.
 
Under hård drillning av Susanne Gunnarsson samlades 28 aktiva på Bosön i helgen för årets första läger med fysträning i olika former och tester stod på schemat.
 
Med sitt VM-silver som toppen på en fantastisk säsong utsågs Karin Johansson till Årets Kanotist 2017 i samband med SKF:s Tränarkonvent på Bosön i helgen, grattis!
 
Det är nu klart att Markus Oscarsson kliver in som Förbundstränare för Sprintlandslaget.
 
Nu utökar vi personalstyrkan och söker dig som vill jobba för att utveckla paddling med fokus på friluftsliv och rekreation. Välkommen att skicka in din ansökan senast den 19:e januari.
 

God Jul och Gott Nytt År!

(2017-12-23 08:59)
Vi passar på att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!
 
Årsrapporten för 2017, som alla föreningar ska skicka in till SKF, är nu tillgänglig via föreningens IdrottOnline-sida. De återkommande frågorna kompletteras med ett tydligt fokus på jämställdhet.
 
Den 5-7 oktober 2018 arrangeras Internationella Kanotförbundets Parakanotkonferens på Bosön utanför Stockholm - 2.5 dagar fulla med Parakanotinspiration och kunskap från hela världen!
 

Postadress:
Vårby IK - Kanot
Lillbergsvägen 7
89241 Domsjö

Kontakt:
Tel: 0660-52581
E-post: info@varby.nu

Se all info