Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


 
 
 
 
Landslagsföraren Fredrik Åhlin och kartläsaren Torstein Eriksen körde Ulster Rally på Irland i helgen och det kom att bli ett mycket svårkört rally på de tekniskt smala och utmanande asfaltsvägarna.
 
 
Under helgens EM deltävling i dragracing på tyska HockenheimRing banan fick publiken se prestanda på högsta nivå. Tävlingen omfattade totalt mer än 300 tävlingsteam (bil och motorcykel) från ett 15-tal länder.
 
 
Han hade chansen att avgöra WRC 2-mästerskapet redan i helgens tyska VM-rally och den chansen tog han. Efter en mäkta imponerande prestation under säsongen är den värmländske rallytalangen Pontus Tidemand nu korad världsmästare.
 
Joel Eriksson fick med sig en pallplats från en helg med blandade resultat när Formel 3-EM slog läger på den snabba Zandvoort-banan i Nederländerna.
 
Tobias Johansson hade satt sig i sinnet att vinna Kolsvarundan, den femte deltävlingen i Rally-SM. Det satt hårt åt, men det gick.
 
Thomas Bryntesson och Ola Fröshaug tillsammans med JC Raceteknik. Det var framgångsreceptet när RallyX Nordic gästade Danmark.
 

Tävlingsbestraffning

(2017-08-15 10:12)
 
Två heatsegrar till Robert Dahlgren (PWR Racing Team) och en till Fredrik Ekblom (Volkswagen Dealer Team). De två titelkandidaterna lade beslag på de finaste STCC-pokalerna i årets upplaga av Kanonloppet i Karlskoga.
 

Karting;

(2017-08-10 13:25)
 

Postadress:
Värmdö Bilklubb - Bilsport
Bäckstigen 17, Jonas Fellke
13434 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info