Hoppa till sidans innehåll

Poängstark center är klar för Väsby

2012-07-20 17:32
Filip Holmgren är nästa centerförvärv in i Väsby Hockey.
  • Uppdaterad: 2014-03-04 10:10

Väsby fortsätter att vässa och spetsa truppen och nu kan vi glädjande hälsa duktige centern Filip Holmgren hjärtligt välkommen till Väsby Hockey.

 

Filip, uppväxt i norrort och spenderade juniorhockeyn i främst Stocksund och AIK och därmed skapade sig god skolning, tog ett ordentligt kliv framåt så fort han blev seniorspelare. Den numera tjugotreårige Filip gick från pålitlig hockeyarbetare till att även omsätta det spelet till poäng och framförallt har hans klubba låtit tala för sig i numera nedlagda division 1 laget AIK Härnösand. Där fick och förtjänade han mycket speltid och bidrog till 85 poäng under 67 matcher. Framgångarna uppe i norr gjorde så att han inför fjolåret fick ett kontrakt med Halmstad och även där gjorde han en klart godkänd säsong men två hjärnskakningar på kort tid gjorde att fjolårssäsongen blev kortare än han hade tänkt sig.

 

Nu flyttar Filip hem från norrland och har valt Väsby Hockey före andra satsande klubbar i Stockholm. Det känns som ett skönt kvitto för verksamheten hos oss och truppen ser i dagsläget väldigt intressant ut. Med Filip hos oss har vi många i truppen som kan leda laget och det är med stor spänning vi ser fram emot säsongen som nu inte är många sommardagar borta.

 

Länk till eliteprospects: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=7243

Skribent: Krister Holmgren

 

Vi spelar för Matte!

Postadress:
Väsby IK HK - Ishockey
Husarvägen 33
19470 Upplands Väsby

Besöksadress:
Vilundavallen, Husarvägen 33
19470 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0859034214
E-post: This is a mailto link