Hoppa till sidans innehåll

Emma lämnar VSOK

2018-01-29 18:31
Tyvärr får vi meddela att vår duktiga elittjej Emma Helmersson bestämt sig för att lämna VSOK och istället representera OK Roxen.
  • Uppdaterad: 2018-01-29 18:31

Vi tycker naturligtvis att det är jättetråkigt att förlora en duktig löpare och en fin förebild för våra yngre tjejer, samtidigt får vi från klubben tacka Emma för sina fina insatser och önska henne all lycka i sin framtida karriär. Givetvis är hon välkommen tillbaka till klubben.

Här följer Emmas egna avskedsord till klubben:

Jag har bestämt mig för att byta klubb inför 2018. I och med att jag sedan 1,5 år tillbaka pluggar i Linköping har jag bestämt mig för att representera OK Roxen framöver. De har fler elitaktiva tjejer i min ålder, vilket också är en anledning till mitt beslut. 
Jag vill tacka för att ni tog emot mig så bra när jag bytte klubb för 3 år sedan och jag kommer se tillbaka på åren med VSOK med glädje. Höjdpunkten var i höstas när jag fick avsluta juniortiden på bästa sätt genom att komma 6a på stafett-SM med Klara och Sandra. Det var magiskt och jag har många fler minnen med klubben som jag tar med mig. 
Tack så mycket för den här tiden! Vem vet, en dag kanske jag kommer tillbaka till VSOK. 

Emma

Skribent: Ulf Hamrefors
Epost: Adressen Gömd
VSOK FORUM

Bildspel

Har du bilder som passar i bildspelet?
Klicka då på länken nedanför!

 

Ladda Upp Bilder

UK-Sidan

 

infobladet
Senaste numret...

olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Box 2021
72002 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info