Hoppa till sidans innehåll

SISU Idrottsutbildarna Västmanland


Julgåva till Cancerfonden

(2017-12-11 09:11)
Istället för julklappar har vi gemensamt valt att ge en gåva för livet genom att skänka pengar till Cancerfonden. Ett bidrag för möjligheten att finansiera cancerforskningen i Sverige.
 
Vårens utbildningskatalog är här! Ta en titt för att se vad som passar dig och din förening.
 
#MeToo är en hashtag som skapades för att uppmärksamma hur omfattande sexuella trakasserier är mot kvinnor. I dagsläget har #MeToo inneburit en rad upprop från kvinnor i olika branscher. Nu kommer även ett upprop från idrotten #Timeout.
 
Jag välkomnar uppropen #MeToo och #Timeout och den uppmärksamhet som nu sprids.
 
Utbildningswebben Inkluderande idrott riktar sig till dig som är förtroendevald, anställd, ledare eller tränare i en förening eller ett förbund.
 
 
Är du ny som tränare? Nu finns utbildningen som ger dig en första inblick i vad det innebär att vara tränare inom idrotten. Det är du som gör skillnad.
 
Vi hälsar Malin Lundqvist välkommen!
 

Årsmöte/stämma 2018

(2017-10-27 13:47)
Västmanlands Idrottsförbunds och SISU Idrottsutbildarna Västmanlands årsmöten/stämmor genomförs den 11 april 2018, med start kl. 18.00.
 
Enligt gällande stadgar åligger det valberedningen att senast den 1 december året före respektive stämma informera SDF om vilka ledamöter av styrelsen som står i tur att avgå och namnen på de som avböjt omval.
 
Intresset var stort och nästan 90 deltagare från 44 olika föreningar fanns på plats när Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna välkomnade till föreläsning med sponsringsrådgivare Magnus Berglund.
 
Hot om nedläggning fick Hallstahammars SK:s 02-lag att tänka i nya banor. Några år senare är fotbollslaget mer levande än någonsin. Allt tack vare engagemang, tålamod och öppna dörrar.
 
Som förening är det viktigt att veta hur företag tänker och varför de sponsrar en förening eller ett evenemang. Att få nya perspektiv och inspiration är viktiga delar för att utvecklas och hänga med när tiderna förändras.
 
Nu blir det äntligen verklighet. Ett Idrottens Hus byggs på Rocklunda.
 

Trevlig sommar!

(2017-06-29 10:54)
Sommaren är här och vi på SISU Idrottsutbildarna och Västmanlands Idrottsförbund kommer att hålla vårt kansli stängt under vecka 27-31.
 

Postadress:
Västmanlands Idrottshistoriska SS
Hans Slagstedt, Djäknebergsgatan 9 B
724 61 Västerås

Kontakt:
Tel: +4621131733
E-post: This is a mailto link

Se all info