Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Historia
Under Lugis vingar startades handbollsverksamhet säsongen 01/02 med cirka 20 flickor och pojkar i Idalahallen.


Inför säsongen 03/04 var antalet medlemmar uppe i 55 varav 6 ledare vilket ansågs som tillräcklig grund för att bilda en egen förening. Veberöds Handbollsklubb bildades 9/6-03.


Verksamheten bedrivs till största del med engagerade föräldrar och före detta aktiva spelare som har egna barn i klubben. Tjejerna ges samma förutsättningar som killarna och vi har ett härligt samarbete mellan lagen.

Vårt största problem är den akuta hallbristen vilket i princip innebär att få lag har möjlighet till helplansträning. För att kunna erbjuda extra ytor samt förlänga säsongen anlades en beachhandbollsplan vid badet under sommaren 2004 i samarbete med kommunen.

 

Syfte:
Skapa handbollstradition i Veberöd och därmed sätta byn på kartan som en ”handbollsort” samt ge Veberödsborna ytterligare möjligheter till sport- och friskvård i närområdet.

Mål:
Erbjuda handboll för alla i åldrarna 6-15 år inom en snar framtid.

Strategi:
Verka aktivt bland barn och ungdomar tillsammans med skola och fritidsverksamhet för att öka det allmänna intresset för handboll bland de åldersgrupper vi redan sysselsätter samtidigt bygga på underifrån.

Uppdaterad: 21 SEP 2008 11:44

Samarbetspartners

Veberöds HK samarbetar med

veberod.nu   

 facebook

Anslagstavla081007

Besök fr 29/4-09 besöksräknare

Postadress:
Veberöds HK - Handboll
Eva Jönsson, Humlegränd 1
24762 Veberöd

Kontakt:
Tel: 0733-647980
E-post: This is a mailto link

Se all info