Hoppa till sidans innehåll

Info, avslutning mm

2017-03-30 22:07
  • Uppdaterad: 2017-03-30 22:12

Hej på er!

Tack tjejer!

Vi vill först och främst passa på att tacka er fantastiska tjejer för en fin bandysäsong. Ni är ett härligt gäng som är kul att arbeta med. Ni är fokuserade och satsar alltid för fullt. Vi har sagt det förut och säger det igen; Ni har en suverän inställning som kommer att ta er långt!

Tack föräldrar!

Vi vill också tacka er föräldrar som ställer upp så helhjärtat. Utan ert stöd och er marktjänst skulle det vara svårt att genomföra alla träningar, matcher, cuper, poolspel mm. Tack för att ni skjutsar och hämtar, väntar, hejar och stöttar. Tack för att ni låter era tjejer sälja godisremmar och vara bollakallor sena vardagskvällar. Det är skönt att alltid mötas av förståelse och glada miner!

Nästa säsong!

Hur nästa säsong ser ut vet vi inte riktigt i dagsläget. Det beror lite på Villas organisation och lite på hur de andra lagen i Flickalliansen väljer att sätta ihop sina lag/åldersgrupper.

Grundtanken är att vi ska vara ett F12-lag och att vi ska spela 7-mannabandy, framförallt med Flickalliansen.

Villas ungdomsavslutning

Vi i F12 samlas, lördag 8 april klockan 09.30, i Villas klubblokal på tredje våningen i Arenan. Vi äter frukost/brunch tillsammans, pratar om den säsongen som varit, vi blickar fram mot nästa och tittar på lite bilder från säsongens alla bandyäventyr. Vi går sedan gemensamt till avslutningen i Idrottens Hus. Den håller på från 11.00-12.15 i Idrottens Hus A-hall.

Vi utgår från att alla kommer. Meddela oss om så inte är fallet!

Man måste anmäla sig till Villas ungdomsavslutning via Villas hemsida, senast 5 april! Man anmäler spelare. Föräldrar får gärna komma och kika. De behöver inte anmäla sig!

Håll koll!

Håll utkik efter Villadagen i höst!

Håll koll på hemsidan för F12 lite nu och då när säsongen närmar sig.

Följ oss på Instagram: villalaik

Håll igång och ladda för en spännande bandysäsong 17/18!

Vi längtar redan!

Film!

Ps kolla även här: https:youtu.be/6E4JShgxTKs

…en liten film från när vi spelade 11-mannamatch tillsammans med killarna.

Materialare

Ps...Vi skulle behöva ha en materialare till nästa säsong. Uppdraget är främst att slipa skridskor. (slipkurs kan ordnas). Hör av dig om du känner dig manad! Villa är en kul organisation att vara engagerad i!

Ha det så gott och på återseende!

Skribent: Johanna Stern
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Villa-Lidköping BK - Bandy
Sparbanken Lidköping Arena, Mellbygatan 54
53151 Lidköping

Kontakt:
Tel: 0510-771209, 0510-771210
E-post: This is a mailto link

Se all info