Hoppa till sidans innehåll

Förväntningar


Förväntningar på dig som spelare i J16 vid träning och match

Jag infinner mig i god tid innan varje träning.

Jag byter om på tränings eller matchstället om omklädningsrum finns.

Till träning ska jag alltid ha med mig rätt utrustning.

Vi duschar alltid efter träning och match.

Till både träning och match kommer jag väl förberedd. Det innebär bland annat att jag ätit bra och är utvilad (sovit bra) så att jag under match alltid kan göra mitt bästa.

Jag ansvarar för min egen individuella utveckling och det innebär att jag tar seriöst på varje övning och gör allt med 100% inställning och rätt teknik.

Kan jag inte komma till träning eller match måste jag ringa eller sms:a till min tränare. Jag meddelar inte via lagkompis eller föräldrar utan tar kontakten själv.

Till match ska jag alltid ta med mig rätt utrustning.

Jag är tillsammans med övriga spelare i laget ansvarig för lagets material så som bollar, konor, västar mm. Detta betyder att vi hjälper varandra med att samla ihop materialet efter träning och match.   Vi lämnar heller ingen tejp eller annat kvar på planen eller på golvet i omklädningsrummet efter träning eller match.

När vi kliver in i omklädningsrummet så lägger vi ner mobiler och pratar och umgås med varandra. Skulle det vara så att man måste ringa efter skjuts eller något annat viktigt så är ju detta helt ok men för övrigt så kör vi på mobilfritt omklädningsrum.

Vi ledare och tränare kommer inte innefattas av detta pga av praktiska aspekter.Vi måste vara nåbara för rapportering av frånvaro och annan information.

Uppdaterad: 20 JUN 2017 12:03
Skribent: Ulf Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Villa-Lidköping BK - Bandy
Sparbanken Lidköping Arena, Mellbygatan 54
53151 Lidköping

Kontakt:
Tel: 0510-771209, 0510-771210
E-post: This is a mailto link