Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Gotlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna inbjuder samtliga ordföranden i idrottsföreningar samt SDF/Ombudsmän till konferens.
 
Gråbodagen Fritidsbanken på Gråbodagen den 2 september! Vi bjuder på idrottsbuffé (ej ätbar)!
 
Kom ihåg att sista ansökningsdag för det kommunala och statliga LOK-stödet är den 25 augusti!
 
Uppsala universitet - Campus Gotland kommer den 13 september att ha en kultur- och fritidsmässa för nya studenter på högskolan.
 
Läs om sommarens internationella ungdomsutbyte
 
I höst öppnar Gotlands Idrottsförbund Fritidsbanken! Det är som ett bibliotek fast för sport- och fritidsprylar. Idén är enkel - skänkta prylar tas om hand, får ett nytt hem på Fritidsbanken och lånas sen ut till någon annan som vill och behöver....
 
Det var 18 år sen senast. Snart står Gotland åter värd för NatWest Island Games, och spelen kommer att bli ett av de största någonsin sett till antalet deltagare då 3800 personer är ackrediterade, varav 2400 aktiva idrottare.
 

Idrott och Inkludering

(2017-06-16 09:12)
Bjud med nyanlända och asylsökande till sommarens idrottsskola. Bidrag finns att söka
 
Den 5-13/8 genomförs i sommar EuroCamp på Gotland! Ett veckolångt läger där ungdomar från olika länder i åldern 16 och 20 år med aptit på livet och en lust att vidga sina vyer träffas.
 
Gotlands Idrottsförbund är ett av fem distrikt i Sverige som fått projektmedel inom idrott och arbetsmarknad. Det har möjliggjort att vi kunnat anställa några personer. Presentation kommer här.
 
Kom och lämna dina lärgruppslistor och redovisningar för våren 2017.
 
Fritidsbanken är som ett bibliotek fast för sport- och fritidsprylar. Idén är enkel - alla får låna, allt är gratis!
 
Just nu debatteras Idrottsbrevet i medier runt om i landet. Kortfattat kan man beskriva Idrottsbrevet som en påtryckning att idrottsrörelsen måste arbeta än mer för att förhindra sexuella övergrepp mot barn. Idrottsbrevet uppmanar föräldrar att...
 
Projektet vill genom samverkan mellan Gotlands Idrottsförbund, idrottsrörelsens föreningar, hälso- och sjukvårdsförvaltningen och privata friskvårdsaktörer öka folkhälsan för alla åldrar i två geografiska områden på Gotland, Hemse och Slite med...
 
Närvaroregistrera istället enkelt via vår app
 

         

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Föreningen Gutnisk Idrott - Varpa
Box 1030
62121 Visby

Kontakt:
Tel: 0498-207067
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Vi är stolta att presentera:

Huvudsponsorer

Samarbetspartners