Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Marcus Eriksson kommer inte att kunna spela VM-kvalmatchen mot Lettland på Hovet. Han spelade slutet av säsongen med smärta i knät och har ådragit sig en meniskskada.
 
Svenska Basketbollförbundet inbjuder härmed till spel om svenskt mästerskap för U17 och U19 säsongen 2018-2019. Anmälan skall vara Svenska Basketbollförbundet tillhanda senast 31 augusti 2018. Efteranmälan godtas i mån av plats mot en högre avgift.
 
Svenska Basketbollförbundet inbjuder härmed till Riksmästerskap för Pojkar och Flickor 15 och 16 säsongen 2018-2019. Anmälan skall vara Svenska Basketbollförbundet tillhanda senast 15 augusti.
 
 

Basketfest utanför Hovet!

(2018-06-13 12:59)
Den 27-28 juni dukar vi upp för en riktig sommarbasketfest utanför Hovet med STREET BALL ZONE. Ungdomsturnering i 3x3, Sweden 3x3 Tour-tävling och alla som vill får vara med i Skills Challenge, dunktävlingar, 3-poängstävlingar, spänstmätning m.m!
 
I november forsätter jakten på EM 2019 för damlandslaget, med bortamatcher mot Italien och Makedonien. I augusti samlas laget igen för träningsläger i Ockelbo och turnering i Riga.
 
Denna vecka inleder flera av ungdomslandslagen en sommar fylld med landslagsläger, turneringar, kval och EM-slutspel för våra senior- och ungdomslandslag. Här följer en genomgång av alla hållpunkter i sommar.
 
Lidingö basket tar nu nästa steg genom att anställa en sportansvarig till vår verksamhet. Du är en positiv, engagerad och driven person som vill ansvara för den sportsliga verksamheten.
 
Lidingö Basket har i drygt 40 år bedrivit basketverksamhet på Lidingö. Vår vision är att vara en sverigeledande förening inom basket med en stark grund i egen ungdoms- och juniorverksamhet.
 
Grattis Amanda, Josefin, Mikael, Linnéa, Michaela, Marie och Farkhad! De är numera FIBA Certified Table Officials, alltså certifierade av FIBA att de kan jobba som sekretariat på högsta nivå.
 
 
 
Snart drar landslagssommaren igång. Rullstolslandslaget spelar i sommar B-EM i Charleroi i Belgien, för att försöka ta sig tillbaka till A-divisionen.
 
Det blev en intensiv och varm baskethelg när Miki Herkel Cup och DLT avslutade basketsäsongen i Södertälje, med spännande matcher och härlig stämning i hallarna.
 

Basket-EM 2021 i sikte

(2018-06-05 10:38)
Svenska Basketbollförbundets styrelse har beslutat att fortsätta jobba för att undersöka möjligheterna till att arrangera basket-EM 2021. Det är damernas gruppspel som ligger i fokus. Beslut om ansökan tas under våren 2019.
 

Postadress:
Stora Mellösa-Åsbyvikens IF - Basket
Tingstadsvallen
71572 Stora Mellösa

Besöksadress:
Tingstadsvallen
71572 Stora Mellösa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@smaif.se

Se all info